FunX

Ali B vol waardering over Supergaande: "Steek die maar in je obesitas!"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ali B vol waardering over Supergaande: "Steek die maar in je obesitas!"

De guys van Supergaande gaan hard. Ze werden bekend met hun hilarische straatinterviews, maar ondertussen zijn ook de series Accepteer de Punchline en Supergaande aan het werk populair op hun YouTube-kanaal. Maar ze zijn ook druk bezig met muziek. Wat dacht je van hun bekende hits Pardon Doe Normaal en Accepteren. Het duo is getekend bij het label SPEC van Ali B. In deel twee van het Supergaande interview, vertelt Ali wat hij eigenlijk van Supergaande vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gouden duo

Volgens Ali B zijn Nesim Najih en Qucee een gouden duo, dat zich blijft ontwikkelen. "Ze hebben een unieke positie in de samenleving", legt de labelbaas uit. "In hun straatinterviews lichten ze de absurdheid van de mensen uit, in plaats van ze in bescherming te nemen tegen zichzelf. Man Bijt Geit is het eigenlijk (in plaats van Man Bijt Hond)".

TALENTEN

Natuurlijk is Supergaande heel groot en populair op YouTube. Wat zijn nou de talenten van de jongens, die bijdragen aan het succes van het YouTube-kanaal? Ali: "Ze kunnen zichzelf heel goed wegcijferen en iemand volledig laten shinen. Zelfs als dat ten koste gaat van henzelf. Dat is wel een talent." Het duo gaat volgens de labelbaas daarom ook nog grote stappen maken: "We hebben te maken met jongens die een brug kunnen slaan tussen internet en televisie.

vlograppers

Tegenwoordig zijn er veel vloggers die ook gaan rappen. Door de hiphopscene wordt daar nogal negatief naar gekeken. "Nesim Najih en Qucee worden niet gezien als rappers en dat is niet terecht", vertelt Ali B. Het duo is namelijk al heel lang bezig met hiphop. Beiden begonnen hun muzikale carrière bij PunchOutBattles. "Ze moeten wel accepteren dat het zo is. Dat betekent dat we een manier moeten vinden dat mensen snappen wie ze zijn en dat de mensen naar de twee gaan kijken, zoals ze ook naar zichzelf kijken." Ali B zegt dat hij heel blij is dat de twee bij zijn bedrijf zijn aangesloten. Qucee en Nesim beginnen te lachen door het compliment. "Steek die maar in je obesitas!", vlamt Ali B.

rappen

Natuurlijk zijn Qucee en Nesim goed in het brengen van harde punchlines. Maar er blijft altijd ruimte voor verbetering. "Sevn Alias, SBMG, Frenna en Ronnie Flex hebben de lat allemaal hoger gelegd als het gaat om flows", legt Ali uit. "Daar kun je niet meer met je PunchOutBattles-flow meer tussen komen. Als ze dat weten te combineren... En als ze naar mij blijven luisteren, zitten we minimaal de komende tien jaar nog aan ze vast."

Ster advertentie
Ster advertentie