FunX

Childsplay brengt vrijdag nieuwe track met Mula B en LouiVos uit

  1. Newschevron right
  2. Childsplay brengt vrijdag nieuwe track met Mula B en LouiVos uit

Je kent Childsplay waarschijnlijk van tracks als Puta en Geven Aan Mijn Neven. De drie guys werken samen met grote namen in de muziekindustrie en zijn nog niet van plan om te stoppen. Vrijdag brengen de guys een nieuwe track uit met Mula B en LouiVos: Kannievandieslettehouwe. En daar blijft het niet bij want de producers werken ook nog samen met J. Balvin. Fernando belde vanochtend met producer Don om over deze samenwerkingen te praten.

anniversary

De originele versie van Kannievandieslettehouwe is eigenlijk van dj Chuckie. Die versie kwam in 2006 uit, dus leek het Childsplay een goed idee om daar een remake van te maken. Mula B en LouiVos zijn allebei te horen op de track: "Mula en Louis zijn gewoon the homies. Er is altijd een hele goede vibe als we werken in de studio en er komen gewoon mooie dingen tot stand."

J. Balvin

Als Nandoleaks exclusive draaide Fernando de nog onuitgebrachte track Machika heel vaak. De track is van Childsplay en Jeon en valt al bij velen in de smaak. Ook bij J. Balvin. Het viel zelfs zo in de smaak bij de Latin zanger dat hij zelf aanbood om op de track te springen: "Jeon was in New York en woonde toen toevallig in hetzelfde appartementencomplex als J. Balvin. Hij hoorde de track en zei toen zelf dat hij erop wilde." Een hele toffe maar ook een grote samenwerking.

"Toen we het voor het eerst hoorden, hadden we zoiets van, we zien wel. Er gebeuren vaak dingen gewoon niet. Toen wachtten we tot alle papieren rond waren en hebben we het gewoon gedaan. Dat is het enige wat ik erover kan zeggen."

Ster advertentie
Ster advertentie