STER Advertentie
STER Advertentie

Hoe gemompel Jacin Trills succes werd en Leafs een potje heeft gejankt

Hoe gemompel Jacin Trills succes werd en Leafs een potje heeft gejankt

Vrijdag 5 januari 2018 - 12:53 uur

|

Door:

Kavita

Als je muziek op de Amerikaanse website Worldstarhiphop verschijnt, dan kan je toch wel zeggen: 'momma, I made it!' Het overkwam Jacin Trill. Het grote publiek kende deze jonge guy uit Nederland tot voor kort niet. Ronnie Flex wel trouwens, want die is zijn day 1-fan. Maar goed, de essentie: hij gaat lekker! Daarom nodigde Fernando hem uit in Start.

more faya

Jacin stond eind vorig jaar voor het eerst op Worldstarhiphop met zijn track Rozeswoesh a.k.a. Dutch Mumble Rap. Niet veel later kwam daar ineens een WSHH Exclusive uit voort met de Amerikaanse rapper Ugly God. Zij maakten de track Lettetznow.

"Ik dacht eerst dat het een prank was. Een week later zat ik in LA bro!" 

En guess what, Jacin heeft nog niks verklapt, maar Fernando kon aan zijn blik zien dat er waarschijnlijk more faya aankomt met Ugly God.

"We zijn hele goede vrienden geworden."  

2 cups

Heel even terug naar Nederland: Mr. Trill is ook te horen op de track 2 Cups met Ronnie Flex en hij heeft natuurlijk nog zijn eigen EP Heppieland

'JACIN TRILL OVER SAMENWERKING MET AMERIKAANSE RAPPER "IK DACHT DAT HET EEN PRANK WAS"'

stacken

Ook de 16-jarige Leafs is veelbelovend. Hij is de jongst getekende artiest bij Noah's Ark en heeft twee EP's gedropt in 2017. Fernando belde de rapper om te checken wat hij dit jaar voor je in petto heeft. "Ik heb geen planning. Ik ga gewoon tunes maken, stacken en gek doen."

potje janken

De rapper is vorig jaar als een speer gegaan en dat zorgde voor een potje janken ofwel...tranen van geluk! "Toen ik het allemaal terugzag, kreeg ik gewoon tranen." Hij staat wel gewoon nog met beide benen op de grond hoor, want dat schooldiploma is nog niet in de pocket.  

agenda libi

Leafs zit nu in zijn examenjaar en z'n moeder houdt hem goed in het gareel. "Als ik niets heb gedaan qua school, dan zegt m'n moeder dat ik dan maar niet ga optreden ofzo." Gelukkig valt het allemaal goed te combineren. De oplossing: een agenda! 

"In het begin vond ik het moeilijk om school en muziek te combineren, maar ik gebruik mijn agenda om een goede planning te maken." 

Leafs Hasselhof

Nog een leuk weetje over Leafs: hij heeft maar liefst 12 zwemdiploma's! Dus, als je ooit in het water valt en deze boy loopt toevallig voorbij, dan kan hij je redden als een echte David Hasselhof"I got you!"

'NAAST RAPPEN KAN LEAFS OOK GOED ZWEMMEN "IK HEB 12 ZWEMDIPLOMA'S!"'

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie

  • Nationale garde schiet met rubberen kogels en traangas op demonstranten in Minneapolis

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

  • Qucee opnieuw vader geworden