FunX

If I Had Your Love-zangeres Sophia Ayana dropt vrijdag nieuwe single

  1. Newschevron right
  2. If I Had Your Love-zangeres Sophia Ayana dropt vrijdag nieuwe single

Je kan het niet gemist hebben, Sophia Ayana was vorig jaar in de zomer de DiXte met haar vrolijke track If I Had Your Love. De zangeres heeft niet stilgezeten, want aanstaande vrijdag komt een nieuwe track van haar uit: Chains Off.

bemoedigen

Chains Off heeft volgens Sophia Ayana een goede boodschap. Op de track bemoedigt de zangeres haar lover om meer positiviteit toe te laten. "Ik zing naar iemand die veel heeft meegemaakt en ik probeer die persoon gewoon te steunen met mijn liefde. Ik laat zien dat ik er voor hem ben." Ze schreef de track met songwriter Léon Paul en volgens Sophia zaten ze tijdens de creatieve sessie in dezelfde vibe.

schaamte

Op de single zingt de zangeres, "We can be shameless". Ook dat komt uit de realiteit, want Sophia schaamt zich bijna nergens voor. Ooit was het anders: "Ik heb een Afrikaanse ouder, dus toen ik VWO deed, moest ik uitleggen dat ik geen dokter of rechter wilde worden. Ik wilde gewoon muzikant worden, maar in het begin schaamde ik me, want ik had nog niks wat ik echt kon laten zien. Dat was wel een moeilijke periode." Uiteindelijk is dat natuurlijk goed gekomen, want ze heeft nu twee dikke tracks en er komen er nog veel aan.

Check hieronder nog even If I Had Your Love:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie