FunX

Childsplay werkte samen met J Balvin in Colombia!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Childsplay werkte samen met J Balvin in Colombia!

Childsplay heeft al verschillende samenwerkingen achter de rug, maar de meest recente is heel dik! De producers gingen internationaal en werkten samen met niemand minder dan Latin superster J Balvin! Vanochtend waren de guys bij Start om te vertellen over de samenwerking op Machika.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

samenwerking met j balvin

Zo'n internationale samenwerking is een grote prestatie voor de jonge producers. Voor hen was het bijna surrealistisch. "Het is echt wel een mijlpaal in ons leven en aan de andere kant krijg je ook een motivatieboost." Ze zijn maar kort terug te zien in de video, maar dat maakte de ervaring van de clipshoot niet minder.

"Jij staat daar en J Balvin staat daar ook, dus het lijkt echt alsof je elkaar kent, maar dat is niet zo. Hij kende ons blijkbaar wel, want hij kwam naar ons toe en zei meteen van: "Welkom in Medellín en bedankt voor de Machika beat.' Dat was echt heel nice."

narcos

Als je Narcos hebt gezien, denk je misschien aan de misdaadserie het eerst als je Medellín hoort. Bij de guys van Childsplay was dat niet anders. De Colombiaanse stad staat bekend als gevaarlijk en heeft een zeer beruchte drugskartel. De producers kenden de beroemde verhalen van de Colombiaanse stad al en waren zo gespannen dat ze de eerste nacht schoten dachten te horen.

DJ KidQ: De eerste nacht lagen we te slapen en in één keer hoorden we knallen. Ik schrok wakker en keek voorzichtig uit mijn raam. Toen hoorde ik geknetter en had ik door dat het vuurwerk was. De volgende dag vroeg Keanu of wij het ook hadden gehoord en hij vertelde dat hij gewoon naast zijn bed dook."

vibes

In Miami hadden de guys al gevraagd naar Medellín en daardoor waren ze zo paranoïde. Ondanks dat, hebben ze genoten van de ervaring en zouden ze zeker terug willen: "Voor de vibes gaan we sowieso terug. Er zijn ook veel getalenteerde artiesten, waar we zelf mee hebben gesproken en dingetjes mee hebben gedaan en willen doen."

Ster advertentie
Ster advertentie