FunX

Merijn (Temptation Island): "Mijn vriendin mag geen foto's liken van andere mannen"

  1. Newschevron right
  2. Merijn (Temptation Island): "Mijn vriendin mag geen foto's liken van andere mannen"

Voor Merijn is er geen twijfel over mogelijk. "Mijn vriendin mag geen foto's liken van andere jongens op Instagram." Zelf doet de voormalig deelnemer van Temptation Island dat uit zichzelf ook niet. Dat zei hij afgelopen zondag tegen Ingrid in CritiX.

"Tegenwoordig als je op Instagram zit en je liket een foto, dan ziet een ander dat als een uitnodiging. Natuurlijk kan je wel support geven voor een goede foto, maar een selfie is geen goede foto."

Merijn en zijn Temptation Island-vriendin Pommeline zijn onlangs uit elkaar gegaan, maar toen zij zijn vriendin was zag hij het daarom niet zitten dat zij haar ex zou spreken via social media.

"Er is geen meerwaarde om contact te hebben met je ex, tenzij je kinderen hebt. Anders is het gevaarlijk om de spanning met je ex op te zoeken."

Merijn was het dus eens met de stelling van de afgelopen uitzending: "Mijn partner mag tijdens onze relatie, geen contact hebben met zijn of haar ex’’

Jilla

Luisteraar Tara wilde daarentegen juist heel graag contact met haar ex Kevin. Hun relatie liep zaterdag stuk en sindsdien had ze niets meer van hem gehoord. Maar daar zou misschien wel een andere reden voor zijn, want Kevin zit in de gevangenis. Tara weet dat hij wel kan luisteren naar de radio en deed daarom bij Ingrid een oproep: "Het kan een klootzak zijn, maar ik houd van hem."

Ster advertentie
Ster advertentie