FunX

Mula B pakt het anders aan op album 'Meesterplusser' en laat verschillende kanten zien

  1. Newschevron right
  2. Mula B pakt het anders aan op album 'Meesterplusser' en laat verschillende kanten zien

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover: Mula B dropt morgen zijn album Meesterplusser. We werden al geteast met een aantal tracks als Meesterplusser en Bandolero en nu is Mula ready om ons alles te geven. Daarom was hij bij Morad en Shay voor een korte luistersessie van het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zes maanden uitstel

Mula is supertrots op Meesterplusser. De rapper heeft er lang en hard aan gewerkt en is er erg blij mee! Maar toch heeft hij het album zes maanden uitgesteld. Hoe dan? "Zes maanden geleden had ik een album bij elkaar, maar toen besefte ik dat het niet was wat ik wilde. Het kon veel beter. Het voelde gewoon onpersoonlijk." Dus Mula dook de studio weer in en maakte tracks die veel beter bij hem passen.

verschillende stijlen

Mula B laat steeds meer kanten van zichzelf zien. Bandolero is bijvoorbeeld een hele andere stijl dan we eigenlijk van de rapper gewend zijn. Denk maar niet dat het iets nieuws is, want die kant heeft Moes altijd gehad. Hij houdt ervan om verschillende stijlen uit te testen en zijn fans te verrassen. "Ik vind het harder als ik een artiest lauw vind en ik niet weet wat ik van hem kan verwachten." Volgens hem staat alles wat een mens meemaakt op het album.

mula x lijpe

Denk maar niet dat Mula heeft stil gezeten nu dat het album klaar is, want dat is echt niet zo. De rapper is al bezig met nieuw materiaal, maar wil ook weer samenwerken met Lijpe. De twee artiesten werkten samen op Hyena en Buurt Heet en dat had positieve gevolgen:

"Ik heb met hem vanaf Buurt Heet een nieuwe stijl ontdekt en daar gaan we nu een beetje dieper op in."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben je benieuwd naar Meesterplusser? Houd FunX dan in de gaten voor het album!

Ster advertentie
Ster advertentie