STER Advertentie

Ismail Ilgun gaat voor nieuwe serie 'Vasten met Gasten' als Anna Nooshin en Ismo

Dinsdag 15 mei 2018 - 07:55 uur

'Ismail Ilgun gaat vasten met bekende en onbekende Nederlanders!'

Ismail Ilgun was te gast bij Fernando en dat was niet zonder reden. De veelbesproken vlogger komt namelijk terug met een nieuwe YouTube-serie genaamd Vasten met Gasten. Hij vertelde er alles over in Start.

Beleving

In zijn nieuwe programma gaat Ismail samen met onbekende en bekende Nederlanders vasten tijdens de ramadan. Zo wil hij de kijkers laten zien wat vasten inhoudt, maar vooral ook hoe verschillend iedereen het beleeft: "Iedereen gaat er anders mee om: de ene traint en de ander is de hele dag thuis." Ismail zal een dag gaan vasten met onder andere Anna Nooshin, Ismo en Fresku.

Vragen

Daarnaast is de YouTuber ook bereid om kritische vragen over de islam te beantwoorden. Op deze manier wil hij de misverstanden die er over het geloof bestaan een beetje de wereld uit helpen.

"Veel mensen geloven alles dat ze lezen in de media over de islam. Maar veel dingen zijn helemaal niet waar."

De vlogs van Vasten met Gasten zijn dagelijks te zien op Ilguns YouTube-kanaal en op de website van het AD.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.37507-ismail-ilgun-gaat-voor-nieuwe-serie-vasten-met-gasten"}