STER Advertentie

Shay moet huilen van ontroerende telefoongesprekken met geslaagde eindexamenkandidaten

Shay moet huilen van ontroerende telefoongesprekken met geslaagde eindexamenkandidaten
FunX

Woensdag 13 juni 2018 - 18:28 uur

Meester Yasin heeft een aantal zenuwachtige eindexamenleerlingen vandaag gebeld om ze mee te delen dat ze geslaagd zijn. Morad & Shay luisterden stiekem mee en gingen na de ontroerende reacties in gesprek met de leerlingen.

"Wow ik ben gewoon geslaagd!"

Jardel kon niet geloven dat hij geslaagd was en al helemaal niet toen hij Morad hoorde: "Ik kan het ff niet beseffen. Met FunX aan de lijn kan ik het echt niet beseffen. Wow! Nee, nee, nee ik sprak net nog met mijn vader, omdat ik boos was, omdat ik nog niet gebeld was. Het wachten is te erg, vooral als je te vroeg wakker was. Slapen lukte gewoon niet. (..) Wow ik ben gewoon geslaagd. Ja man!"

'GESLAAGD! Meester Yasin laat zijn examenleerlingen huilen'

Liefdesverdriet

Leerling Jenna bedankte haar meester en vertelde vervolgens aan Morad dat ze liefdesverdriet heeft gehad, heeft gespijbeld en geleerd tot ze niet meer kon. "En dan hoor je eindelijk dat je klaar bent. Dat is zo'n fijn gevoel! Ik hoop echt dat mijn vriendinnen ook zijn geslaagd. Ik ben zo blij!" 

Huilen

Shay zat als een klein kind te huilen in de FunX-studio om de reactie van Anna. "Het is zo schattig. Zij kon gewoon niet meer praten. Niet eens meer dankjewel meester zeggen. Weet je hoeveel stress die arme kindjes hebben gehad als ze zo reageren?"

'Deel 2: GESLAAGD! Meester Yasin laat zijn examenleerlingen huilen'

Rapper Leafs, die FunX NEXT Best is, kreeg vandaag ook te horen dat hij geslaagd is. Natuurlijk belden Morad & Shay ook met de artiest die geen enkele onvoldoende had op zijn eindexamen. "Ik had het gevoel dat ik het goed had gemaakt, maar toen ik de cijfers hoorde dacht ik: "Wow, oké! (..) Ik was de hele week chill omdat ik bijlessen heb gevolgd, maar in die laatste minuten denk je wel: wow wat als ik het niet heb gehaald." Leafs gaat de overwinning vieren met zijn familie én héél veel taart!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.37856-shay-moet-huilen-van-ontroerende-telefoongesprekken-met-geslaagde-eindexamenkandidaten"}