STER Advertentie
STER Advertentie

Jayh viert jubileum bij Morad & Shay met pikante quiz over seks, pranks en neppe artiesten

Vrijdag 21 september 2018 - 08:01 uur

|

Door:

Burç

'Het is bijna 10 jaar geleden dat Jayh z'n eerste soloproject dropte!'

Jayh gaf donderdag luisteraars de kans om een privéconcert van hem te winnen in hun woonkamer! Wie 4 euro doneerde voor kankeronderzoek, maakte kans op een huiskamerconcert van Jayh! De actie maakt onderdeel uit van de KWF Veilingweek bij FunX, waar je hier meer over kunt lezen.

Lees ook: FunX zet zich een jaar lang in voor KWF en dit is waarom

Dicht op jayh

Jayh vertelde bij Morad & Shay dat hij nog niet precies weet met welke samenstelling hij langs gaat komen bij zijn fans, maar wel dat het huiskamerconcert erg speciaal gaat worden: "Je zit zo dicht bij elkaar dat je niet om de energie heen kunt, dus je moet ook iets doen." En mocht je woonkamer te klein zijn, dan is de keuken of tuin volgens Jayh ook mogelijk. De slaapkamer wordt een moeilijker verhaal.

Het Grote Ballonnenspel met Jayh - Part 1

10 jaar Jayh

Je gelooft het niet, maar het is al bijna tien jaar geleden dat Jayh Jawson zijn eerste solotrack uitbracht. Dat was voor Morad & Shay een extra reden om hem in het zonnetje te zetten met De Grote Ballonnenquiz! Hij mocht tien zeer pittige vragen beantwoorden die gaan over zijn grootste hits zoals Mooie Dag, Volgende Stap en Bom 't. Hij sprak openlijk over zijn sensuele seksleven, over oneerlijke artiesten én over zijn toekomst.

Het Grote Ballonnenspel met Jayh - Part 2

coke-prank

Jayh is in het verleden geprankt door FunX, met wat hulp van Fernando en acteurs verkleed als agenten, maar zelf kan hij er ook wat van. Hij vertelde bij Morad & Shay over die ene keer dat hij een vriend een zakje voor hem liet bewaren. Ze hebben hem een week lang laten denken dat het coke was en hoe dat afliep check je hieronder.

'Jayh prankte een friend: "Ik vroeg hem een zak meel te bewaren en deed alsof het coke was"'

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Filipijnse Duncan Laurence overspoeld met felicitaties

  • Vincent Kompany verrast voetbalwereld met twee open brieven

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39045-jayh-viert-jubileum-bij-morad-shay-met-pikante-quiz-over-seks-pranks-en-neppe-artiesten"}