STER Advertentie
STER Advertentie

Jacin Trill tjapt bij liefdesverdriet alles van cheesecake tot oreo's

Dinsdag 9 oktober 2018 - 12:38 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is je 'happy Trill boy'! Jacin Trill was in de building vanwege zijn nieuwe album Jacin. In deze muziekbundel laat hij een minder vrolijke kant van zichzelf horen. "Ik heb het gedaan voor mijn fans, ze vroegen zich af of ik dan nooit een dag verdrietig was."

Liefdesverdriet

Op Jacin praat de rapper onder andere over liefdesverdriet, waar hij weleens last van heeft. Jacin is duidelijk over zijn advies tegen de pijn: "Tjap het verdriet weg". "Mensen zeggen dat het slecht is, maar op zo'n moment is het heerlijk." [...] "No joke, als ik mij rot voel...ey, heerlijk, waarom niet? Dan nog een jointje erbij, chocolaatje erover heen, cupcake, cheescake..."

Samenwerking

Jacin heeft featurings met Ronnie Flex, Palm Angels en met Bokoesam en Yung Nnelg, Vanaf het begin.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39248-jacin-trill-tjapt-bij-liefdesverdriet-alles-van-cheesecake-tot-oreo-s"}