STER Advertentie
STER Advertentie

Woenzelaar over acteerdebuut in Mocro Maffia en nieuwe EP 'Zero Tolerance'

Woenzelaar over acteerdebuut in Mocro Maffia en nieuwe EP Zero Tolerance
YouTube: Videoland

Donderdag 11 oktober 2018 - 12:08 uur

|

Door:

Kavita

Woenzelaar wist niet dat hij kon acteren, maar hij heeft het toch gedaan. De rapper speelt namelijk vier afleveringen mee in de Videoland-serie Mocro Maffia. Nog iets leuks: 19 oktober komt er zelfs een Mocro Maffia-album uit én hij dropt ergens eind oktober ook nog eens zijn eigen EP, genaamd Zero Tolerance

Over al deze nieuwe leuke dingen vertelde de Eindhovenaar vanmorgen bij Fernando in Start. In de eerste afleveringen, die nu uit zijn, zie je hoe Woenzelaar in de huid kruipt van Belg.

"Het is een Nederlands-Marokkaanse jongen die in het criminele circuit zit en dat gaat helemaal fout." 

smaakt naar meer

De rapper is best onder de indruk van zichzelf en noemt de serie rauw, straat, gewelddadig, maar vooral pakkend. Hij heeft dan ook geluk met goede collega's als Achmed Akkabi en Nasrdin Char, die hem een hele wijze acteerles hebben bijgebracht. "Ze hebben me als advies gegeven dat ik mijn tekst echt heel goed moest doornemen. Als je je script al in je hoofd hebt, gaat alles een stuk makkelijker." Het acteren smaakt naar meer, maar wanneer en hoe dat er in de toekomst uit gaat komen te zien, weet Woenzelaar nog niet.

'Woenzelaar over de serie Mocro Maffia: "Het is rauw!"'
Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

tracks in overvloed

Wel weet de rapper dat hij niet kan wachten om zijn EP Zero Tolerance te droppen. Het was een tijdje stil rondom hem, maar hij was hard aan het werk. "Ik heb er bewust voor gekozen om even niks te droppen. Ik ben op schrijverskamp geweest. Ik had eerst vijftien tracks gemaakt, maar het voelde niet echt als een geheel. Nu heb ik er 35, waarvan er acht of negen op mijn EP komen te staan." 

'Woenzelaar primeurt nieuwe track 'Op Een Missie' en kondigt EP aan'

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Man doet romantisch huwelijksaanzoek tijdens vlucht naar Aruba

  • 'Murder Mystery' verbeekt record op Netflix

  • Donald Trump: Geen excuses aan When They See Us-mannen

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • Waarom de woorden van XXXTentacion een jaar na zijn dood nog steeds voortleven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39273-woenzelaar-over-acteerdebuut-in-mocro-maffia-en-nieuwe-ep-zero-tolerance"}