FunX

De 7 wreedste manieren om iemand te dumpen

  1. Newschevron right
  2. De 7 wreedste manieren om iemand te dumpen

Een relatie beëindigen is nooit leuk. Het is voor allebei het beste als dit op een respectvolle manier gebeurt, maar in de realiteit ligt dit helaas vaak anders. 'De volgende zeven manieren, gaan je echt de minst geliefde ex ooit maken.

1. (not so) happy birthday

Een dag waarop je iemand écht niet kunt dumpen, is toch wel zijn of haar verjaardag. Het slechtste verjaardagscadeau dat je iemand kunt geven.

2. Het ligt niet aan jou schat

Deze klassieker is ook zo vreselijk: "Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij." Het is heel lief bedoeld hoor, maar wat heeft iemand daaraan?

3. Livestream

Een ander goed voorbeeld van hoe je iemand vooral niet moet dumpen, is via een livestream. Dit is misschien wel de wreedste break up die je je kunt bedenken....

4. een paar dagen voor de bruiloft

Begin je een paar weken (of dagen) voor de bruiloft toch te twijfelen of dit de persoon is waar je de rest van je leven mee door wil brengen? Eerlijk is eerlijk, je kunt het dan het beste maar uitmaken voor je in het huwelijksbootje stapt. Maar hoe fucked up is het om vlak voor je bruiloft gedumpt te worden?

5. Een 'pauze'

Soms kom je op een punt in je relatie dat het beter is om even een break te nemen. Maar laten we eerlijk zijn, meestal eindigt die pauze alsnog in een break up. Bijvoorbeeld wanneer één van de twee het opeens heel goed met iemand anders kan vinden en de ander daar weer jaloers door is.

6. ghosting

Dit is de perfecte manier om het uit te maken als je een echte lafbek bent: je verdwijnt simpelweg uit iemands leven. Van de een op andere dag laat je niks meer van je horen, neem je een nieuw telefoonnummer en blokkeer je de persoon op social media. Ouch...

7. Whatsapp

En ten slotte de manier om een relatie te beëindigen die het meest not done is, maar helaas nog steeds vaak voorkomt: via een whatsappje. Er zijn een heleboel dingen die je in een berichtje naar je liefde kunt sturen, maar niet dat het uit is. Je moet je partner toch ten minste de kans geven om je helemaal in je gezicht verrot te schelden?

Ster advertentie
Ster advertentie