STER Advertentie
STER Advertentie

Henkie T en Chivv gaan voor soloprojecten

Henkie T en Chivv gaan voor soloprojecten
YouTube: Quatro Vision

Dinsdag 16 oktober 2018 - 11:01 uur

SBMG gaat niet uit elkaar, maar de boys werken wel aan soloprojecten. Zo is 4 Donnies het eerste solonummer van Henkie Taylor. Fernando draait de track de hele week als Nando's Champions Leak. Vanmorgen was de rapper te gast bij Start om meer te vertellen over zijn eigen projecten én de reden dat SBMG niet meer onder TopNotch valt, maar zelfstandig te werk gaat. 

"Ik ben nu 24 jaar en TopNotch heeft veel voor ons betekend en wij ook voor hen. Maar het is nu gewoon de juiste tijd om zelfstandig aan de slag te gaan en mezelf te laten zien als een jongen die mijlpalen wil bereiken in zijn carrière. Zowel Chivv als ik gaan beide eigen dingen creëren en kijken hoe ver we kunnen komen."  

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

niet de makkelijke weg

Het is niet per se de makkelijkste weg, maar wel eentje die beide artiesten graag willen bewandelen. "Voorheen ging de promotie vanzelf. TopNotch dropte je pokoe en het ging meteen hard. Nu merk je dat je er zelf voor moet werken en dat je moet rennen voor je shit."

Ondanks dat de mannen nu grinden voor hun eigen ding, sluit Henkie T een nieuwe SBMG-plaat gelukkig niet uit. 

'Henkie T: "4 Donnies is de basis"'

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39317-henkie-t-en-chivv-sbmg-gaan-voor-soloprojecten"}