STER Advertentie
STER Advertentie

Meld je aan voor de FunX Blokparty - Good Vibes Only

Meld je aan voor de FunX Blokparty - Good Vibes Only

Maandag 10 december 2018 - 17:30 uur

|

Door:

Ginette

De feestdagen komen eraan en hoewel dat voor velen staat voor liefde en vreedzaamheid, zijn er helaas nog steeds mensen die niet 'geloven' in een vreedzame multiculturele samenleving. Minister Blok maakte tijdens een besloten bijeenkomst voor Nederlanders die werken in internationale organisaties een aantal merkwaardige opmerkingen. Zo zei hij: Noem mij een voorbeeld, van een multi-etnische of multiculturele samenleving, waar de oorspronkelijke bevolking nog woont. (....) En waar een vreedzaam samenlevingsverband is. Ik ken hem niet."

Blokparty

Nou, minister Blok, wat dacht je van Nederland? Fernando kent - net als velen anderen - die diverse samenleving gelukkig wel. En daarom organiseert hij de Blokparty op maandag 17 december in Bird Rotterdam. Als opwarmer voor de feestdagen schuift iedereen aan een grote tafel aan met maar 1 regel: good vibes only!

zoet feestje

FunX zorgt voor lekker eten en het enige wat jij nog hoeft mee te nemen is iets lekkers als dessert. En je ‘love 4 one another’ natuurlijk... Onder andere dj's Irwan en Miguell Kaidel komen langs om er een feestje van te maken. Ook Jermaine Niffer, Nana Fofie en The Block Party komen langs. Huts! Wil jij niets missen? Meld je dan hier aan:

Vul je naam in
Vul je leeftijd in
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Vul een antwoord in

Geen Kleur

Niet alleen minister Blok spreekt zich negatief uit over de diverse samenleving. Hij schuift FunX en daarmee alle luisteraars en volgers allemaal onder de noemer 'allochtonen'. Gisteren bleek tijdens Morad & Shay al dat daar he-le-maal niets van klopt. De luisteraars reageerden op het Tweede Kamerlid met opmerkingen als: "Ik heet Martin en ik heb geen kleur man, alleen maar liefde voor iedereen!"  en "Ik ben Kelly, wit en ik kan niet zonder jullie zender!"

Lees ook: FunX een allochtonenzender? Luisteraars reageren op de PVV-uitspraak

Trouwens, Martin Bosma en Stef Blok, jullie zijn van harte welkom om ook aan te schuiven...

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39980-meld-je-aan-voor-de-funx-blokparty-good-vibes-only"}