STER Advertentie
STER Advertentie

Kijk vanavond live mee naar Bizzey in AFAS Live

Kijk vanavond live mee naar Bizzey in AFAS Live

Zaterdag 16 februari 2019 - 09:31 uur

Het allereerste live concert dat Bizzey met al zijn vrienden gaat geven in AFAS Live is compleet uitverkocht, maar dankzij FunX hoef je niets te missen. Vanavond kan je vanaf 20:00 uur namelijk live meekijken en -genieten op FunX, FunX.nl en de FunX-app!

Update 17 februari 2018: het concert heeft inmiddels al plaatsgevonden. Houd FunX.nl in de gaten voor het volledige concert!

Epic liveshow

What Would Jesus Do? is de titel van de grootse show die Bizzey tot nu toe in zijn jonge solocarrière heeft gegeven. De man van hits zoals DRUP, Culo en Maria belooft een epic liveshow die bigger, better en stronger is dan je gewend bent. Dus zet alvast je wekker vanavond om 20:00, zodat je het crazy feest vanuit huis of bij vrienden en familie kan meemaken op FunX, FunX.nl en de FunX-app!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.40824-funx-zendt-grootste-show-van-bizzey-live-uit"}