STER Advertentie
STER Advertentie

Kaartje voor K-pop sensatie Blackpink in AFAS live kost 166 euro!

Kaartje voor K-pop sensatie Blackpink in AFAS live kost 166 euro!
YouTube: Blackpink

Woensdag 6 februari 2019 - 13:14 uur

|

Door:

Kavita

Blackpink, je kunt er niet omheen! Zelfs als je deze girlband niet kent, want op 18 mei geeft de Zuid-Koreaanse K-pop sensatie een concert in Amsterdam. De prijs voor een kaartje: 166 euro! Wejoow, is dat niet een beetje over the top? Zelfs de kaartjes voor het Beyoncé en Jay-Z concert waren vorig jaar nog goedkoper. 

Fernando belde in Start met een echte liefhebber van K-pop, Natasja van Knippenberg, die vertelde hoe zij met deze hysterische prijs omgaat. 

"Blackpink heeft nog maar negen nummers, de band bestaat nog maar twee jaar, dus ik zou het knap vinden als ze uitverkopen."

toch wel zo gek

Natasja geeft toe dat ze het natuurlijk wel heel duur vindt. Toch was ook zij ooit zo gek om een VIP-ticket van 250 euro te kopen om een andere immens populaire K-pop boyband BTS te zien, die het afgelopen jaar in een uitverkochte Ziggo Dome optrad.

"K-pop is wereldwijd echt groot. Ik zelf ben niet echt fan van een specifieke groep, maar meer van het hele genre."

'166 EURO VOOR EEN K-POP CONCERT TICKET, HEB JIJ DAT ERVOOR OVER?'

dikke drie uur durende show

Hoewel Natasja Blackpink waarschijnlijk skipt, heeft ze niet zo lang geleden dus al wel een hele toffe K-pop ervaring gehad. En ze kan er alleen maar positief over zijn. "Wat wel echt tof is aan deze concerten in plaats van wat we normaal kennen, is dat er geen voorprogramma's zijn en dat het niet maar een uurtje duurt. Je krijgt vaak wel echt een drie uur durende show." 

overvliegen

Blackpink treedt op in slechts vijf Europese landen. Daarom lijkt het Natasja logisch als er ook heel veel fans vanuit het buitenland overvliegen om hen te zien.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.40833-kaartje-voor-k-pop-sensatie-blackpink-in-afas-live-kost-166-euro"}