STER Advertentie
STER Advertentie

Waarom Tabitha haar EP HIT-SIG heeft genoemd

Waarom Tabitha haar EP HIT-SIG heeft genoemd

Maandag 11 februari 2019 - 12:55 uur

|

Door:

Kavita

Tabitha domineert de FunX-playlist met onder andere Jou & Mij, Hij Is Van Mij en Come My Way. Nog mooier, ze is deze week ook de DiXte met Ai in samenwerking met Rolf Sanchez en Poke. Het is slechts een van de liedjes op haar nieuwe EP HIT-SIG. Hoewel Ai misschien een seksueel tintje heeft, heeft de naam van haar EP daar eigenlijk niet echt iets mee te maken. Dat vertelde ze vanmorgen bij Fernando in Start.

Lees ook: Tabitha, Rolf Sanchez en Poke de DiXte met reggeatontrack 'Ai'

"Mijn vriend kwam ermee, dus alle credits gaan naar hem. Een hit is voor mij niet gerelateerd aan streams en cijfers. Ik vind een hit iets dat heel erg persoonlijk is, dus dat is voor iedereen anders. Daarom vind ik elk liedje op mijn EP een hitje, dus het is een HIT-SIG EP'tje."

niet onder de indruk

Een van de tracks die Fernando met Tabitha besprak, is het nummer Impressed. Daarin zingt ze over hoe mooi de liefde is, juist zonder al het materiële. "Meer dan jezelf is niet nodig."

De zangeres is niet onder de indruk van gouden kettingen, dure auto's en al dat gebeuren. "Ik ben ervan onder de indruk als iemand ernaar streeft om zijn of haar beste ik te zijn, moedig genoeg is om elke dag aan zichzelf te werken, liefdevol is en een ander wil en kan helpen. Het zijn de kleine dingen die we heel vaak vergeten in deze tijd en ik vind het heldhaftig als we dat nog kunnen."

samen groeien

Tabitha is dolgelukkig met haar vriend. Hij support haar en is er door dik en dun. Omgekeerd natuurlijk ook! 

"Ik vind het heel mooi om elkaars groei van dichtbij mee te maken. We zijn echt aan het groeien samen en ik denk dat dat essentieel is voor een goede relatie."

'Tabitha over haar nieuwe EP 'HIT-SIG''

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

karaokespel murderen

Fernando is van mening dat Tabitha een van de mooiste stemmen in de Nederlandse scene heeft. Dat het zo is, bewees de zangeres in het karaokespel. 

'Tabitha nailed het karaokespel!'

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid