FunX

Mula B opgelucht na uitspraak rechter: "Ik had het niet verwacht"

foto: Instagram: mulamoes911
  1. Newschevron right
  2. Mula B opgelucht na uitspraak rechter: "Ik had het niet verwacht"

Even dreigde Mula B weer terug de cel in te moeten, maar gisteren maakte de rechtbank in Rotterdam bekend dat hij er met een boete en een taakstraf vanaf komt. Wel krijgt hij een proefperiode waarin hij niet opgepakt mag worden, anders moet hij alsnog de gevangenis in. Aan Morad vertelde de rapper gisteren hoe opgelucht hij is.

"Ik had het niet verwacht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verantwoordelijkheid

Mula B heeft een taakstraf gekregen en een voorwaardelijke straf. ''Als ik nog een keer fout maak, moet ik gelijk naar binnen.'' Toch kwam het voor velen als een grote verrassing dat Mula B niet moest zitten.

''Het is belangrijk om te weten: als je mij naar binnen gooit, heb je niet alleen mij. Ik heb een verantwoordelijkheid over heel veel mensen. Ik heb dat zelf nu ook wel door: mijn acties hebben veel invloed op anderen.''

advocaat

Mula is zijn advocaat uiteraard erg dankbaar. Zo erg zelfs, dat hij belooft dat de man een eigen film krijgt.

''Ik had hem gezegd dat hij een eigen film zou krijgen als hij mij buiten kon houden. Nu moet het wel: belofte maakt schuld.''

wapenbezit

De Haagse rapper werd vorig jaar oktober opgepakt toen de politie in Mula's auto op een vuurwapen, kogels en 5000 euro cash stuitte. Hij zat twee weken vast en kwam daarna weer op vrije voeten. Aan FunX vertelde hij hoe dat verliep.

Ster advertentie
Ster advertentie