FunX

Donny Roelvink twijfelt nog steeds of Fabiola van Temptation Island VIPS een actrice is

  1. Newschevron right
  2. Donny Roelvink twijfelt nog steeds of Fabiola van Temptation Island VIPS een actrice is

Donny Roelvink belandde bij FunX in de radioshow 7/11 van Sander en dat betekent automatisch: meedoen aan de Hunger Games! De man van de nieuwe tune Auditie en de FunX-dj kregen twee lastige vragen. Per vraag die ze weigeren te beantwoorden, moeten ze smerige zooi drinken zoals augurkensap, azijn, ansjovissaus, zilveruitjessap of hot sauce. Wordt het weer kotsen of houden deze twee alles binnen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen aandacht voor Fabiola

Donny Roelvink hoefde bij de eerste vraag niets te drinken, omdat hij gewoon antwoord gaf op de vraag: Welke Nederlandse artiest verdient totaal geen aandacht? Donny twijfelde even, maar zei vervolgens Fabiola, de dame met wie hij meedeed aan Temptation Island VIPS. Al twijfelt Donny of ze wel een artiest is en dat legt hij uit.

"Ik heb helemaal geen haat voor iemand, maar ik heb met haar op Temptation gezeten en ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet of ze een actrice is, of dat dit echt Fabiola is. Af en toe zei ze dingen en dacht ik: Wat zeg je nou!?. Aan de ene kant is het leuk en vermaak, maar aan de andere kant is het ook sneu dat je voor van alles wordt uitgemaakt. "

Azijn voor Donny

Sander moest de Roelvinkjes ranken en durfde dat wel aan, maar de tweede vraag van Donny was moeilijker. Hij moest van Sander artiesten Dave Budha, Josylvio, Lil' Kleine, Ali B en Hardwell op volgorde zetten van leuk naar minder leuk. Donny begon aan het antwoord, maar besloot uiteindelijk toch azijn te drinken. En dat was heftiger dan hij vooraf had gedacht.

Hot Sauce voor Sander

De tweede vraag van Sander ging om zijn minst favoriete artiest in zijn radioshow. Die vraag skipte hij gelijk en dankzij Donny moest hij daarom hot sauce eten. Er werd wat gespuugd, maar zowel Donny als Sander hebben het allebei redelijk overleefd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie