STER Advertentie
STER Advertentie

Artiesten die beschuldigd worden van seksueel misbruik: boycotten of niet?

Artiesten die beschuldigd worden van seksueel misbruik: boycotten of niet?

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:05 uur

Na alle ophef over de documentaires Surviving R. Kelly en Leaving Neverland, is er een discussie ontstaan over de muziek van deze artiesten. Kun je de muziek van artiesten die beschuldigd worden van seksueel misbruik nog wel draaien? 

Lees ook: Documentaire Leaving Neverland over Michael Jackson maakt veel reacties los

Boycot of niet?

Vind jij dat hun muziek nu tijdelijk geboycot moet worden? Of vind jij dat dat alleen zou moeten als ze officieel schuldig zijn bevonden? Of heb jij er - ook als de artiesten schuldig bevonden zouden worden - helemaal geen problemen mee hun muziek te draaien en zie jij de artiesten los van hun muziek?

Geef je mening!

FunX en EenVandaag zijn benieuwd naar je mening! Via deze link kun je anoniem je mening geven (en het werkt natuurlijk ook gewoon via mobiel). Dankjewel!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.41230-artiesten-die-beschuldigd-worden-van-seksueel-misbruik-boycotten-of-niet"}