FunX

Cheyenne over ruzie met Olcay: "Het werd een beetje een bitchfight"

foto: Npo3
  1. Newschevron right
  2. Cheyenne over ruzie met Olcay: "Het werd een beetje een bitchfight"

In de achtste aflevering van Dream School was te zien hoe Cheyenne in de clinch lag met docent Olcay Gulsen. Cheyenne had de opdracht - een persoonlijk ontwikkelingsplan schrijven - niet goed uitgevoerd, tot grote irritatie van Olcay. Zij confronteerde Cheyenne met haar vijandige en ongeïnteresseerde houding.

Bitchfight

"Ik vond haar best wel aanvallend, dus toen werd het een beetje een bitchfight," vertelt Cheyenne aan Fernando. Hoewel de twee de ruzie na de les bijlegden, vindt Cheyenne niet dat het alleen haar schuld was. Volgens haar had Olcay zich anders moeten gedragen, omdat zij de docent is.

"Ik vond dat ik het anders had kunnen zeggen, maar ik heb ook mijn excuses daarvoor aangeboden uiteindelijk. Maar hoe zij ook tegen mij deed, vind ik aan de ene kant ook niet kunnen. Zij is de docent, snap je?"

Masker

Het voorval leidde tot een gesprek met rector Erik en Lucia. De twee vonden dat Cheyenne meer inzet moest tonen en meer van zichzelf moest laten zien. Niet alleen figuurlijk, maar vooral ook letterlijk. Ze kreeg de opdracht om haar 'masker' af te zetten en zonder make-up en in een simpele outfit naar school te komen."Ik maak me ook zorgen om jou - op heel ander niveau trouwens - volgens mij ben je ontzettend kwetsbaar", drukte hij Cheyenne op het hart. "Loverboys en dat soort jongens hebben drie antennes op hun hoofd voor wie er kwetsbaar is. Misschien moet de les voor Dream School wel zijn dat we bepaalde weerbaarheid gaan aanbrengen bij jou."

Loverboy incident

Daarmee doelde Erik op een incident waarbij Cheyenne in aanraking kwam met loverboys. Fernando vroeg vanmorgen in Start wat er toen precies gebeurd was. "Ik deed heel veel videoclips en normaal gaan clipshoots via bureaus, maar een vriendin van mij nam zelf een opdracht aan via Instagram", vertelt Cheyenne. "Wij dachten het zit wel goed. We zouden opgehaald worden op het station, maar er kwam maar niemand. Mijn gevoel werd steeds slechter en slechter. Maar we bleven wachten." Na een tijdje werden Cheyenne en haar vriendin toch opgehaald door twee jongens, meegenomen naar een flat en daar opgesloten en achtergelaten. "Je wil weg, maar dat kan niet. Dat is eng." Uiteindelijk lukte het Cheyenne toen de jongens weer thuiskwamen om weg te komen.

"De sleutel zat nog in de voordeur. Ik dacht alleen aan mezelf en besloot weg te rennen."

Niet aanwaaien

Het incident zorgde ervoor dat Cheyenne niemand meer vertrouwde, maar langzamerhand wordt dat beter. Ze is blij dat ze mee heeft gedaan aan Dream School: "Voor mij heeft het wel zin gehad." Ze zit nu weer op school en doet een tweejarige opleiding. Het belangrijkste dat ze heeft geleerd is dat je voor jezelf verantwoordelijk bent.

"Je komt erachter dat je het zelf moet doen. Dat is een grote stap geweest. Ik dacht altijd dat alles wel kwam aanwaaien. Ik was lui."

Ster advertentie
Ster advertentie