STER Advertentie
STER Advertentie

James Watss over zijn nieuwe track, moeilijkere periode in zijn leven en gigolo worden

James Watss over zijn nieuwe track, moeilijkere periode in zijn leven en gigolo worden
FunX

Donderdag 11 april 2019 - 14:46 uur

|

Door:

Lola

James Watss was te gast bij 7/11. Hier vertelde hij onder andere over zijn nieuwe track Never did die hij heeft uitgebracht, zijn eventuele carrière als gigolo. Hij legde uit wat de track voor hem betekent en deed daarnaast mee aan sanders speeddate-spel.

'James Watss is back met een soepele track!'

Never did

James gaat al een tijdje mee in the game en is nu terug met nieuwe muziek, vrijdag is zijn nieuwe single Never did uitgekomen. Hierin vertelt James over een moeilijke periode in zijn leven."Ik ging door een bepaalde periode in life, waarin niet alles even lekker ging. Zowel privé als andere dingetjes. Je wordt iets bekender, iets succesvoller, maar dan pas ga je zien wie je echte vrienden zijn. Dus op een gegeven moment zat ik in een tweestrijd van wie er wel real met me was, en wie niet." 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sanders speeddate

James deed bij 7/11 ook mee aan Sanders speeddate. Daar werd hem onder andere gevraagd wat zijn eerste baantje was en welke slechten ideeën hij ooit heeft gehad. Daaruit bleek dat James het liefst kickbokser zou worden als een carrière als artiest er niet in zou zitten. Daarnaast vertelde hij het opmerkelijke verhaal dat hij ooit gigolo wilde worden. "Ik had een oudere vriend die werkte in gentleman clips. Hij stelde voor om geld te vragen voor seks." James Watss zou dat samen gaan doen met een andere vriend, en ze hadden zichzelf al de naam 'plasherboys' gegeven. Dit is uiteindelijk niet tot stand gekomen omdat ze nog maar zestien jaar waren en ook geen auto hadden. Ook besefte ze zich dat ze dan niet alleen seks zouden hebben met vrouwen die ze aantrekkelijk vonden. Een carrière als gigolo is het uiteindelijk dus niet geworden.

'James Watss' zenuwen gieren door zijn lijf tijdens Sanders Speeddate!'

 

Populair op FunX.nl

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Kim Kardashian deelt feelgood-video van zichzelf en haar kids

  • Dit zijn de eerste beelden van Riri's Savage x Fenty show en het is lit