STER Advertentie
STER Advertentie

Kickbokstalent Amira (9) laat haar skills zien op een piñata

Kickbokstalent Amira (9) laat haar skills zien op een piñata

Donderdag 18 april 2019 - 14:02 uur

|

Door:

Lola

De negenjarige Amira is maar liefst voor de derde keer wereldkampioen kickboksen geworden. Reden genoeg om haar uit te nodigen bij Turn Up! Deze stoere, inmiddels superpopulaire chick was te gast bij FunX om daar over te kletsen en ook speelde ze het kickboks-combinatiespel voor een leuke en lekkere prijs.

'Wow! Amira Tahri is pas 9 jaar en al 3 keer wereldkampioen kickboksen'

kickbokser

De Rotterdamse Amira is nog maar negen jaar oud en heeft nu al drie wereldtitels op haar naam staan. Afgelopen weekend stond zij in de ring in Frankrijk en heeft toen haar plek verdedigd. "Ik vond het heel erg spannend dat er heel veel mensen waren", vertelde Amira bij Turn Up! In Nederland mag je geen kickbokswedstrijden vechten onder de 10 jaar. Daarom probeerde ze het in het buitenland, en dat is goed gelukt. Ze kickbokst in de klasse meisjes onder de 27 kilogram. "Als Amira ouder en zwaarder wordt, kan ze in andere klasses ook weer titels winnen, maar nu richten we ons weer volledig op school’’, vertelt manager Vahid Abdi in het AD 

kickboks-combinatiespel

Nadat Sander en Vanessa wat vragen stelden aan Amira mocht ze het kickboks-combinatiespel spelen. Sander en Vanessa vroegen dingen zoals "Hoe oud is Ronnie Flex? [...] uit welk land komt Aya Nakamura en uit welk land komt de vader van Josylvio?" Na ieder goed beantwoorde vraag mocht ze de piñata stoten of trappen. De laatste vraag was spannend maar ze heeft het gehaald, de piñata is opengegaan. Al het lekkere snoepgoed was voor Amira!

 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Archie zat 36 jaar onterecht vast en blaast nu 'America's Got Talent' omver

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Filterverslaving: naar de cosmetische chirurg om op je favoriete filter te lijken

  • Cafés en terrassen mogen 1 juni om 12 uur open

  • Cardi B is een kleurrijke nieuwe tatoeage rijker waar tientallen uren aan is gewerkt

  • Drake maakt statement na uitspraak over Kylie Jenner als zijn ‘side piece’ in gelekte track