FunX

Vier koningsdag en -nacht met FunX!

  1. Newschevron right
  2. Vier koningsdag en -nacht met FunX!

Willem-Alexander wordt 52 en dat moet natuurlijk gevierd worden! Nog geen plannen voor koningsnacht of koningsdag? Geen stress, FunX is je reddende engel! De hele nacht en dag staat in het teken van koninklijke mixes in, live radio en live optredens.

Koningsnacht

Koningsnacht trappen we af met mixes van onder andere Childsplay, Quincy Wilson, Artistic Raw, Delivio Reavon, Tribal Kush en Bassa.

Koningsdag

Op Koningsdag zelf staat FunX op Urban Music Festival. Voor het derde jaar op rij vindt het festival plaats in het Stadspodium in Amsterdam met live-optredens van Frenna, Boef, Chivv, Yung Felix, Dopebwoy, Jayh Jawson, Tabitha, Hansie en Zefanio. En jij hoeft niets te missen, want FunX zendt live uit van 13.00 tot 20.00. Daarna kun je genieten van een heerlijke mix van Badd Dimes. Daarna gaat de normale programmering weer verder met onder andere The Partysquad en Moreira's Mansion.

URBAN MUSIC FESTIVAL

Kan je niet bij het Urban Music Festival zijn? Dan kun je vanaf 13:00 de optredens live volgen op je favoriete radiozender, via de website, de socials en de gratis FunX-app.

Ster advertentie
Ster advertentie