FunX

Leafs en Jacin Trill gaan los op OEFF in karaokespel!

  1. Newschevron right
  2. Leafs en Jacin Trill gaan los op OEFF in karaokespel!

Jacin Trill en Leafs dropten vandaag hun nieuwe album Based Universe dus kwamen ze langs bij Fernando in Start. Ze deelden alle gekke dingen die ze meemaakten tijdens het maken van hun nieuwe album!

"De love is gewoon real. En als iets real is, dan voel je dat."

Universum

De click tussen Jacin en Leafs is zo sterk dat ze binnen een week hun nieuwe album maakten. Over de naam van het album legt Leafs uit: "Het is, zeg maar, de deur opentrappen voor de new wave. Het is ons universum - wij doen het zo." Wat we in dat universum kunnen zien? Jacin: "Good vibes, flexen, je niet te veel druk maken en make money."

Clipshoot in LA

Ook van avonturen zijn de boys niet vies. Zo vlogen ze naar Los Angeles om daar een clipshoot te doen waar ze bijna aangereden werden. "Hier in Nederland heb je rood licht en dan denk je van: ik kan nog snel lopen", vertelt Leafs. "Daar dachten we hetzelfde. Dus we lopen en we zijn nog niet eens op de helft, moesten we gewoon terugrennen. Komen er ineens trucks aan, worden we bijna overreden."

Behalve het praten over hun nieuwe album is Fernando altijd in voor een spelletje. Tijd om de jongens te onderwerpen aan het karaokespel! Hieronder zie je wat beelden van hoe het hen verging:

funxvideo_5ccc12484b0f2

Ster advertentie
Ster advertentie