STER Advertentie
STER Advertentie

Beleef de ramadan op FunX met de nachtshow 'Ramadan Late Night'

Beleef de ramadan op FunX met de nachtshow Ramadan Late Night

Vrijdag 3 mei 2019 - 15:38 uur

|

Door:

Kavita

De ramadan staat voor de deur. Zondagavond 5 mei tot en met dinsdagavond 4 juni vasten miljoenen moslims over de hele wereld. Het wordt gezien als de maand van bezinning, bezieling, maar ook van liefde, verbinding, samenzijn en lekker eten. Daarom start FunX vanaf maandag 6 mei met een hele speciale show die vier weken duurt: Ramadan Late Night. Dé nachtshow waar je tijdens de ramadan wakker voor wil blijven!

jouw verhalen

Elke maandag- tot en met donderdagavond, van 23.00 - 02.00 uur, draait de show om jouw verhalen. Wil je je mooie momenten of struggles delen tijdens de ramadan? Dat kan. Heb je zoiets lekkers gemaakt dat je het recept wil delen? Dat kan. Heb je tips om fit en scherp te blijven tijdens deze bijzondere maand? Dat kan! Dit zijn natuurlijk niet de enige dingen die besproken worden in de show.

gezellig samen

Radio-dj's Morad, Sander en Tannaz zullen bekende en onbekende co-hosts ontvangen, vergezeld worden door de leukste studiogasten, bingewatch-waardige after iftar series bespreken en toffe tunes draaien om uit je iftar-dip te komen.

voor iedereen

Natuurlijk is Ramadan Late Night niet alleen voor de moslimbroeders- en zusters. Ook als je niet vast, hoef je je niet te vervelen! 

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan