FunX

FunX Dance + nieuwe website groots gelanceerd

  1. Newschevron right
  2. FunX Dance + nieuwe website groots gelanceerd
Don Diablo heeft FunX Dance gelanceerd! Naast alle Listen Live Streams van FunX, kan je nu ook 24/7 luisteren naar je favoriete dance muziek. Muziek van ondere andere Don Diablo, Bob Sinclar, Tiësto, Robin S. en David Guetta hoor je er dagelijks voorbij komen. Check hier wat er allemaal komt kijken bij dit nieuwe themakanaal.

Luister nu FunX Dance online!

FunXDance.nl

Bij een nieuw Dance kanaal hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Vanaf nu kun je terecht op FunXDance.nl voor het laatste nieuws uit de Dance wereld, de vetste mixes, de partyagenda en de FunX Dance Top 20. Dus check het snel!



FunX Dance lancering

Donderdagavond ging het dak eraf in de Rotterdamse Schiecentrale. Met een speciale live radio-uitzendingen, te volgen op de website en on air, heb je kunnen genieten van een spectaculaire show.

Tussen 18.00 – 23.00 uur kwam de lancering van FunX Dance van de grond met geweldige optredens van Ehsan, Nathalie Makoma en Fouradi in een speciale uitzending van Weekend WaX. Juste Debout deed iedereen versteld staan met de dans battles, waar verschillende dansstijlen van de dansvloer spetterden. Gianinni was er ook bij, bekend van het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’.

De klapper kwam om 19.30 uur, toen Don Diablo de dance stream officieel lanceerde in The MiX! Een geweldige avond vol entertainment, wat je live op de FunX website en on air kon volgen. Heb je dit allemaal gemist? Hieronder kan je nogmaals meegenieten. Check hier de foto's!



FunX Dance promotie

Misschien is het je wel opgevallen. Afgelopen vrijdag en maandag heeft FunX met een grote advertentie in de krant de 'Spits' gestaan. Heb je de krant gemist? Bekijk de advertentie hieronder.



Speciale programmering

De radio en de website staan donderdag geheel in het teken van dance muziek. Met een speciale uitzending van Weekend WaX met diverse gasten in de studio en spetterende optredens van onder andere Ehsan, Nathalie Makoma, Fouradi en het internationale dansgezelschap Juste Debout. Tussen 21.00 – 22.00 uur geniet je live van een dance set door de internationaal bekende dj Don Diablo!

De tijdelijke programmering van donderdagavond 29 januari:
15.00 - 17.00 Bits & Beats
17.00 - 19.00 FunX Five
19.00 - 21.00 Weekend WaX special
21.00 - 22.00 Live in The MiX
22.00 - 23.00 Weekend WaX
Ster advertentie
Ster advertentie