STER Advertentie
STER Advertentie

Mani over zijn ramadan: "Na etenstijd rook ik wel een jointje"

Mani over zijn ramadan: "Na etenstijd rook ik wel een jointje"

Vrijdag 10 mei 2019 - 08:53 uur

|

Door:

Kavita

Het is de mocro uit de Bims die Morad afgelopen nacht belde in Ramadan Late Night. Ook Mani - voorheen MocroManiac - doet mee aan de ramadan en ziet het als een spirituele maand.

"Met de ramadan kan ik iets teruggeven aan Allah. Niemand is perfect, maar als je iets kan geven vanuit je geloof, dan is dat voor mij meedoen aan de ramadan."

Ondanks een knorrende maag gedurende de dag, gaat het goed met de rapper. En deze vastenmaand houdt hem overdag in ieder geval van zijn geliefde jointjes af. "Na etenstijd rook ik wel een jointje, maar niet overdag." 

'Mani (voorheen MocroManiac) over zijn ramadan: "Na etenstijd rook ik wel een jointje"'

vredige tour?

"Deze maand ben ik op mijn vredige tour." Mani schemert tijdens het interview door dat hij normaal gesproken vrij snel geïrriteerd kan raken, maar dat hij daar tijdens de ramadan extra op let. "Ik zeg je eerlijk, we zijn niet perfect. Ik ben misschien snel geïrriteerd, dus dan probeer ik gewoon uit de buurt van mensen te blijven die daarvoor kunnen zorgen. Mijn goal is om positief te blijven."

Hamdoulilah

Mani is dankbaar voor alles in het leven. Vooral de kleine dingen. En dat uit hij in zijn nieuwe track Hamdoulilah. Hoewel het heel goed past bij de ramadan, is het niet speciaal gemaakt als een ode aan deze speciale maand voor miljoenen moslims.

"Het is zes maanden geleden al opgenomen. Het heeft niet zozeer met de ramadan te maken, maar met het leven. Met alle twaalf maanden van het leven en niet slechts één maand." 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

RAMADAN LATE NIGHT

Tijdens de hele vastenmaand staat FunX van 23.00 - 02.00 uur 's nachts in het teken van Ramadan Late Night. Elke maandag- tot en met donderdagnacht draait de show om jouw verhalen. Heb je het gemist? De highlights van de nachtshow kun je allemaal terugluisteren in de podcasts!

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan