STER Advertentie
STER Advertentie

Monica Geuze laat zich 12 uur lang opsluiten in strijd tegen kinderprostitutie

Monica Geuze laat zich 12 uur lang opsluiten in strijd tegen kinderprostitutie
YouTube: Free a Girl

Maandag 13 mei 2019 - 18:46 uur

|

Door:

Milou

Volgens Free A Girl worden er wereldwijd meer dan twee miljoen kinderen uitgebuit in de gedwongen prostitutie. Heftig! Daarom organiseert deze organisatie voor de negende keer Lock Me Up. Op locaties door heel Nederland laten freedom fighters zich twaalf uur lang opsluiten in kleine hokjes die symbool staan voor de bordelen. Hiermee halen ze geld op om deze vreselijke situaties wereldwijd te kunnen stoppen. Monica Geuze is een van de ambassadeurs die vandaag opgesloten zit. In Turn Up! vertelde ze hoe dat gaat:

"Ik kan over twaalf uur weer gaan en staan waar ik wil. Dat komt niet eens in de buurt van wat die meisjes dagelijks meemaken."

'Monica Geuze laat zich opsluiten voor het goede doel!'

moedergevoelens

Monica vertelt Vanessa dat dit soort onderwerpen haar sinds de geboorte van haar dochtertje Zara-Lizzy vorig jaar sneller weten te raken. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken toen Free A Girl haar benaderde om ambassadeur te worden. Het streefbedrag van de totale actie ligt op een miljoen euro en inmiddels staat de teller al op meer dan €420.000. Donateurs zowel bij de hokjes als via de website geld doneren. 

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Temptation Islands Rodanya in verwachting

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42065-monica-geuze-laat-zich-12-uur-lang-opsluiten-in-strijd-tegen-kinderprostitutie"}