STER Advertentie
STER Advertentie

Bilal Wahib en Hef praten over nieuwe film 'De Libi' en ladies impressen

Woensdag 15 mei 2019 - 20:05 uur

|

Door:

Francesco

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bilal Wahib en Hef waren gisteren in the building tijdens Start met Fernando om te praten over hun nieuwe film De Libi die op 13 juni uitkomt. Naast de film werd ook over persoonlijke dingen gepraat en dat zorgde voor wat funny ass momenten.

De film

De Libi gaat over drie jongens die veel spijbelen en denken geen school nodig te hebben om het te maken in het leven. Uiteindelijk komen ze drie leuke chicks tegen en om die te impressen willen ze de Amsterdamse club Jimmy Woo binnenkomen. Daar komen ze Hef tegen en dan begint de gekke shit.

"Als ik zulke dingen moet doen dan ga ik gewoon naar Pornhub."

Hef = Hef

In de film speelt Hef zichzelf, iets wat hij niet makkelijk vond. “Het is moeilijk als iemand zegt: ‘Speel Hef’", lacht Hef. Bilal is in ieder geval onder de indruk: “Hij komt gewoon de set op, hij is gewoon zichzelf. Hij moest ook zichzelf spelen, daar niet van, maar dat heeft hij perfect gedaan.”

impress

Zoals gezegd willen de drie boys in De Libi indruk maken, maar hoe ver zouden Bilal en Hef zelf gaan om een lady te impressen? Rozen brengen op werk of nieuwe Louboutins kopen gaat in ieder geval te ver. “Als ik zulke dingen moet doen dan ga ik gewoon naar Pornhub”, zegt Hef. “Zulke dingen gaan echt te ver.” Bilal gaat helemaal stuk door Hef en is het met hem eens. Check de YouTube-video voor de beelden!

Lees ook: Komische trailer 'DE LIBI' met Bilal, Daniël, Oussama en Hef

 

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"