STER Advertentie
STER Advertentie

Ga als een gladiator de strijd tegen kaalheid aan!

Ga als een gladiator de strijd tegen kaalheid aan!
Pixabay

Dinsdag 21 mei 2019 - 11:43 uur

|

Door:

Francesco

Je kijkt in de spiegel en merkt dat die inhammen steeds dieper worden. Kaalheid is coming! What the hell moet je nu doen?! Gelukkig dragen niet alle helden een cape en is daar dermatoloog Bing Thio to the rescue. Hij vertelde in Start met Fernando wat je tegen kaalheid kunt doen en ontkrachtte gelijk een aantal fabeltjes. 

"Sommige mannen klagen over een slechter seksleven."

'Last van kaalheid? Zo voorkom je het!'

Beste middel

Je kent de verhalen wel: naar Turkije vliegen voor een goedkope haartransplantatie. Maar welke middelen kan je nog meer gebruiken? Volgens een Amerikaans onderzoek is minoxidil 5% in schuimvorm het beste middel vertelt dermatoloog Bing Thio. Probleempje is alleen wel dat het een dure grap is. “Je kunt het via de dokter op recept krijgen, maar je moet het wel zelf betalen”, legt de dermatoloog uit. “Het kost 100 tot 120 euro per maand.”

Bijwerkingen

Heb je het geld ervoor over, maar ben je bang voor de bijwerkingen? Volgens Bing Thio is het te vergelijken met het gebruiken van een shampoo en hoef je je geen zorgen te maken. Tenzij je een allergie hebt. Dan moet je dit plan helaas skippen.  

Lees ook: Gillian (21) werd plotseling kaal: "Het went nooit, want het is niet vrijwillig"

Allergisch voor schuim op je hoofd? Snel naar plan B: finasteride tabletten slikken. Side note: je krijgt er geen vollere haardos voor terug, maar het stopt het hele proces van kaal worden. Ook chill toch? Helaas komt alles in het leven met een prijs. Sommige mannen klagen namelijk over een slechter seksleven. Damn! Dat wordt keuzes maken. 

Geen haar op het hoofd van Fernando die erover twijfelt in ieder geval: 

Fabeltjes

Je draagt graag een pet, maar je vrienden zeggen dat je er kaal van wordt. Of dat je bepaalde dingen niet moet eten of drinken. Hoe vaak heb je het al gehoord? Bing Thio stelt je gerust: “Totale onzin. Er is niets dat de boel verergerd. Je mag alles eten en drinken, en alles met je hoofd doen dat je maar wilt.” Oké, opluchting. En wat als je een ander haarkleurtje wilt? Ook geen probleem volgens Bing Thio. 

 

Populair op FunX.nl

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Kim Kardashian deelt feelgood-video van zichzelf en haar kids

  • Dit zijn de eerste beelden van Riri's Savage x Fenty show en het is lit