STER Advertentie
STER Advertentie

Dani Apeldoorn deelt levensverhaal in live versie van emotionele track 'Spijt'

Dani Apeldoorn deelt levensverhaal in live versie van emotionele track Spijt

Woensdag 22 mei 2019 - 13:15 uur

|

Door:

Milou

Freestyle-rapper Dani Apeldoorn was te gast bij Ramadan Late Night. Alhoewel hij zelf niet meedoet aan de Ramadan in verband met zijn maagverkleining, is hij tijdens deze periode wel bezig met vergiffenis en de zoektocht naar zichzelf. De emoties die daarbij komen kijken heeft hij verwerkt op zijn nieuwe track Spijt, die hij in de FunX-studio voor het eerst live liet horen. 

"Ik heb een paar emotionele dagen achter de rug. Ik voel dat in die track. Het is lauw om live op de radio vanuit emotie te spitten, dat is het liefste wat ik doe. Ik rap al twaalf jaar vanuit alleen maar liefde en passie."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maagverkleining

"Ik heb een lastige jeugd gehad waardoor mijn zelfwaardering niet altijd even goed was. Daardoor heb ik morbide obesitas ontwikkeld", legt Dani uit. Hij heeft in verslavingsklinieken gezeten en uiteindelijk de stap gezet naar een maagverkleining. "Dat heeft veel zelfwaardering opgeleverd." Vasten lukt helaas nog niet. "Ik merk dat ik er lichamelijk nog niet klaar voor ben. Ik heb het wel aan het begin van de maand geprobeerd, maar dat heeft zijn vruchten niet afgeworpen", vertelt Dani.  De rapper is nu een stuk gelukkiger, maar ontwikkelde wel een andere verslaving: gokken. Daar is Dani inmiddels ook vanaf. 

"Mensen zien een maagverkleining vaak als een makkelijke weg, maar dat is het zéker niet! [...] Ik ben 90 kilo afgevallen. "

'Dani Apeldoorn: "Ik ben bezig met vergiffenis richting mezelf en ik ben deze maand vooral de zoektoc'

Spijt

Dani heeft zijn indrukwekkende levensverhaal verwerkt in zijn nieuwe track Spijt. Deze liet hij bij Ramadan Late Night voor het eerst live horen.

"Ik heb een paar emotionele dagen achter de rug. Ik voel dat in die track. Het is lauw om live op de radio vanuit emotie te spitten, dat is het liefste wat ik doe. Ik rap al twaalf jaar vanuit alleen maar liefde en passie."

'Dani Apeldoorn doet emotionele track "Spijt" voor het eerst live'

RAMADAN LATE NIGHT
Tijdens de hele vastenmaand staat FunX van 23.00 - 02.00 uur 's nachts in het teken van Ramadan Late Night. Elke maandag- tot en met donderdagnacht draait de show om jouw verhalen. Heb je het gemist? De highlights van de nachtshow kun je allemaal terugluisteren in de podcasts!

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie