STER Advertentie
STER Advertentie

'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

Vermiste Caza is terecht, maar waar was hij?
instagram/caza

Dinsdag 25 juni 2019 - 18:02 uur

|

Door:

Burç

Je hebt de afgelopen dagen waarschijnlijk wel ergens gelezen dat Caza vermist zou zijn. Volgens het bericht dat rond ging, was de rapper eerst viraal gegaan op de Dominicaanse Republiek en daarna twintig uur lang vermist. Hij zou het laatst gespot zijn bij een schaakclub. Dat verhaal rammelde aan alle kanten en bleek ook complete onzin, dat bevestigde Caza vanmiddag bij Giorgio en Vanessa in Turn Up!

'Caza: 'Je moet niet alles geloven wat je op social media ziet''

NEPNIEUWS

Caza vertelde bij FunX dat de vermissing een klein sociaal experiment was: "Mensen geloven alles wat ze zien op Instagram, ook al die nepnieuws. Ze kijken niet verder dan hun neus lang is." Voor Caza was de fake vermissing een ideaal moment om een punt te maken over het verspreiden van nepnieuws: "Als de juiste media iets posten, dan nemen mensen het gewoon aan. (...) Het hoeft niet altijd zo te zijn. Als mensen op onderzoek uit waren gegaan, dan hadden ze kunnen zien dat De Speld een nepkrant is en dat zij dit bericht niet eens hebben gepost."

TIMER

Caza verklapte bij Turn Up! ook dat de vermissing onderdeel uitmaakt van de videoclip van Timer, zijn nieuwe single met SXTEEN. De tune gaat donderdag pas officieel in première, maar je hoorde 'm vandaag al voor het eerst bij Giorgio en Vanessa!

timer

Populair op FunX.nl

  • Delen van Netflix-account wordt aangepakt

  • Spaar je geld beter dankzij deze drie gouden tips

  • Student met shotgun tegengehouden door knuffel van coach

  • Nicki Minaj is getrouwd

  • Dansen op voicemails van je ex is de nieuwe trend op TikTok

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje