STER Advertentie
STER Advertentie

Madina motiveert vrouwen met haar 'Bazen'-track

Woensdag 26 juni 2019 - 10:54 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Madina haalde met haar track Niet Voor Mij met Ismo miljoenen views op YouTube en ook haar tweede single Tijd Voor Mij ging keihard trending. Daarnaast heeft de zangeres al een flinke groep volgers verzameld op Instagram. Als je nog niet bekend bent met Madina, is het dus hoog tijd om haar te leren kennen. Zeker omdat ze terug is met een nieuwe solotrack: Bazen. Wat ze met die track duidelijk wilt maken, liet ze weten aan Tannaz bij 7/11"dat de man en de vrouw gelijk zijn."

Dromen verwezenlijken

Madina vertelt dat veel mensen denken dat ze Bazen geschreven heeft om te laten weten dat ze vrouwen hoger heeft staan dan mannen. Maar het is juist gelijkheid wat ze zo belangrijk vindt. Ook hoopt ze vrouwen die hun dromen niet durven te verwezenlijken, te motiveren met haar muziek. Zelf weet ze namelijk goed hoe dat is:

"Het is best moeilijk om als Afghaans meisje iets in de muziek te doen zonder dat mensen allemaal dingen gaan roepen. Maar dat moet je achter je laten."

Bewust posten op Instagram

Als je Madina nog niet kent, zou dat kunnen komen doordat ze niet vaak over zichzelf vertelt. Ook op haar Instagram is ze terughoudend. Dat heeft een reden, vertelt ze aan Tannaz: "Als ik te veel over mezelf ga vertellen, dan moet ik ook openstaan voor de kritiek. Vandaar dat ik kies wat ik post en dat is dus niet alles!"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single