FunX

Met deze zonnebrillen shine jij de hele zomer lang

foto: Instagram: @beyonce
  1. Newschevron right
  2. Met deze zonnebrillen shine jij de hele zomer lang

De zomer is begonnen, dus het is weer tijd om te shinen met de perfecte zonnebril. Je moet er natuurlijk wel on fleek uitzien. Stylist en trendwatcher Ashlee Janelle Danso vertelde vanochtend in Start precies what's in en what's out op zonnebrillengebied.

1. Ladies: 70's Look

Volgens Ashley wordt voor de ladies de 70's look-zonnebril met bruine tinten één van dé brillen van deze zomer. Beyoncé shinet er in ieder geval al mee.

2. Ladies: Skibril

Vooral de grote en gekke vormen zijn dit jaar in. Vorig jaar waren de futuristische brillen heel populair. Om een beetje in die grootse vormen te blijven, zie je dit jaar meer brillen die op de skibril zijn geïnspireerd.

3. Gents: Easy

De mannen? Die houden het over het algemeen lekker easy en simpel volgens Ashlee. Er is veel variatie, maar je ziet dat vierkante en kleurrijke brillen populair zijn. Josylvio knows it.

4. Gents: Altijd trendy

Twijfel je nog steeds en wil je gewoon een zonnebril die altijd trendy is? Volgens Ashlee zit je dan goed met de Aviator, oftewel de pilotenbril.

Skere tijden

Oké, je hebt niet genoeg money voor een dure bril van een groot merk, maar je wilt er wel modieus uitzien. Wat nu? Volgens Ashlee is het nu de perfecte tijd om op zoek te gaan naar een zonnebril, waaant de sale-tijd is begonnen! Je kunt dus in heel veel leuke winkels een mooie bril scoren of check even in een vintagewinkel.

UV safety first

Behalve dat je zonnebril stylish is, zijn er natuurlijk ook andere belangrijke dingen waar-ie aan moet voldoen. Ashlee: “Het allerbelangrijkste is UV bescherming en het materiaal. Ik denk ook dat je een tijdloze bril moet kiezen die past bij je stijl en waar je je comfortabel bij voelt.” Twijfel je nog steeds of je zonnebril wel veilig is? Ashlee stelt je gerust: “Gelukkig moeten alle brillen in Nederland en Europa honderd procent UV beschermend zijn.”

Ster advertentie
Ster advertentie