FunX

Deze prachtige looks droegen de fleeky bezoekers van Oh My! Festival

  1. Newschevron right
  2. Deze prachtige looks droegen de fleeky bezoekers van Oh My! Festival

Oh My! Festival staat natuurlijk bekend om de dikke line-up, maar het zijn ook zeker de bezoekers die de show stelen. Want dat er moeite is gedaan voor opvallende festival-outfitjes, is zeker te zien. Veel neon, veel bloemetjes en vooral veel kleur: Oh My! was on fleek!

SHABBA (22) EN LAILLA (23)

Lailla: "Een festival is de ideale plek om te socializen, maar ook zeker om inspiratie op te doen. Zelf hou ik van mode en op een festival mag het wel een beetje gedurfd. Het is maar één keer in het jaar Oh My! Ik vind de looks dit jaar een beetje basic, mensen houden zich een beetje in."

MOUNA (24)

"Ik vind de looks hier best wel saai... Ik pak graag uit, ik hou echt van fashion! Wat ik leuk vind bij boys? Die stoere streetstyle. Bulletproofvestjes, kettingen. Echt die Amerikaanse stijl. Nederlandse jongens houden zich meer in."

"Ik ben helemaal klaar met die bikershorts!"

JALEESA (20) EN SHIVANNO (17)

Jaleesa: "We komen om te dansen. We treden op bij bijvoorbeeld Frenna, Chivv en Latifah. Aan onze outfits besteden we zeker tijd. Vrouwen krijgen inspiratie door mij via mijn Instagram, onder andere door m'n korte coupe!"

Shalom (21)

"Ik ben eigenlijk altijd vrolijk gekleed. Wat ik leuk vind staan bij dames? Ook gewoon een beetje kleurrijk! Maar iedereen moet gewoon lekker zijn eigen ding doen."

DAJANEE-MIAMI (25) EN ZIGGY (25)

Deze kleurrijke dames komen straight outta London. Elk jaar reizen ze af naar Amsterdam om goede feestjes te pakken. De Nederlandse looks kunnen ze wel waarderen. Dajanee: "Iedereen doet zijn best. Ik maak mijn outfits altijd helemaal zelf. Alles wat ik draag, is handmade!"

Ricardo (21), Julia (22), Amira (22) en Khareem (23)

Julia: "Op een festival kan je wat meer losgaan met je looks. Mensen kleden zich lekker divers. Khareem: "Ik let niet echt op trends. Ik draag gewoon wat ik leuk vind staan. Wel een beetje flamboyant!"

Tiffany (30)

Tiffany is vanuit het Franse Marseille naar Amsterdam afgereisd. "Iedereen ziet er stijlvol uit hier! Ik ga altijd wel kleurrijk gekleed, maar voor festivals pak ik uit. Bijvoorbeeld met dit soort gezichtsversieringen."

Joe (30), Stefan (29), Matthew (29) en chris (27)

Deze boys uit Parijs zijn voor het eerst in Amsterdam en dat bevalt ze goed! "Je kan hier zo lekker kletsen met iedereen." De dag voor een festival besteden ze compleet aan bedenken wat ze aan gaan doen en daarbij geven ze elkaar maar al te graag fashion-advies. "Het moet lekker luchtig en kleurrijk zijn. Wat leuk staat bij dames? Ik vind van die body's wel leuk. Wat ik liever niet zie, zijn leggings bij iemand die te dik is... Sorry!"

Ster advertentie
Ster advertentie