STER Advertentie
STER Advertentie

Zo shinen de bezoekers van Pal Mundo trots met hun vlaggen

Zo shinen de bezoekers van Pal Mundo trots met hun vlaggen

Zaterdag 6 juli 2019 - 18:55 uur

|

Door:

Francesco

Representando! Pal Mundo is altijd het perfecte moment om trots met je bandera (vlag) te waven. De kleurrijke latino-vlaggen maken de sfeer altijd helemaal af. Waar komen de bezoekers vandaan en wat betekent la bandera voor hen? Latinoamérica pa'rriba! 

Angelica (28, Puerto Rico) en Walter (28, Peru) 

Angelica: "Ik kom speciaal voor Bad Bunny, omdat ik uit hetzelfde land als hij kom. Het is altijd mijn droom geweest om hem te zien optreden en dit is mijn eerste kans."

Walter: "Ik kom ook voor Bad Bunny en ik ben trots om te zien hoe de Latino-cultuur zich op positieve wijze verspreidt." 

testpal

Carlos (22, República Dominicana) 

"Ik ben op Pal Mundo om latinos bij elkaar te zien komen, want op straat herken je ze bijna nooit. Nu is het wat makkelijk met al die vlaggen, haha. Mijn moeder is Dominicaans, ik ga er ieder jaar op vakantie en het is voor mij gewoon een thuisbasis." 

vlag5

Lisandro (24, Cuba) 
"Ik ben aanwezig op Pal Mundo om alle Cubanen te representen! Het is geweldig om zo'n groot festival mee te maken. Leve Cuba, siempre pa'lante!" 

vlag1

GRISSEL (23), DAYANNA (23), CHELSEA (21) - ECUADOR

"Pal Mundo staat helemaal in het teken vrolijkheid en we zijn er gewoon om lekker te relaxen. De muziek is fantástica en het hele festival verenigt iedereen, maar vooral alle Latino's." 

vlag2

Carlos (22, México) 

"Ik woon zelf in Nederland en daarom is Pal Mundo de perfecte plek om weer te connecten met de Latino-sfeer. De Mexicaanse vlag? Mexico betekent alles voor me." 

vlag3

Ruben (31, Colombia)

"Ik kom al vijf jaar op Pal Mundo en m'n vlag gaat altijd mee. Er zijn veel Colombianen en dat doet me goed om te zien. We zijn heel trots op onze vlag. Helaas zijn we net uitgeschakeld uit de Copa América, maar we blijven feesten."

vlag7

Aline (29) en Iara (23) - Brazil

"De Braziliaanse vlag betekent alles voor ons. We zijn daar geboren en deels opgegroeid. Onze cultuur staat voor gezelligheid, liefde, alles! Het is geweldig om te zien hoe iedereen vrienden wordt op Pal Mundo. Geen ruzies, geen gezeik." 

vlag4

Anyela (26) en Dogan (22) - Chile 

"We zijn Chileens, maar we wonen in België. We zijn voor het eerst op Pal Mundo om te checken hoe de sfeer is. De Chileense vlag hebben we meegenomen om te laten zien hoe trots we zijn op ons land. We hebben vandaag Chilenen van all over the world leren kennen." 

vlag6

Populair op FunX.nl

  • Kourtney Kardashian stopt met KUWTK na vechtpartij met Kim

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Man die date regelde met drone heeft haar nu ontmoet in opblaasbare bal

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Coronavirus gemaakt in een lab? Deze complottheorieën zijn bullshit