STER Advertentie
STER Advertentie

Jamie Li: "Als ik nog geen moeder was, zou ik misschien harder zijn gegaan"

Jamie Li: "Als ik nog geen moeder was, zou ik misschien harder zijn gegaan"

Maandag 8 juli 2019 - 16:12 uur

|

Door:

Kavita

Als mama van twee jongens, influencer en schrijfster probeert ze alle ballen in de lucht te houden: Jamie Li! Via haar YouTube-kanaal geeft ze schaamteloos een kijkje in haar leven en het wordt alleen maar meer. Nu doet ze dat namelijk ook met haar nieuwe boek No Filter. Jamie vertelde daar vanmorgen meer over in Start met Fernando. Je leest de rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. 

 "Als ik nog geen moeder was, zou ik misschien harder zijn gegaan."

olifantenhuid

No Filter is niet het eerste boek dat Jamie uitbrengt. Dat was namelijk Sexy, but tired. but sexy. En daar heeft ze flink wat kritiek op gekregen. Daarin schreef ze onder andere dat je als vrouw maar zin moet maken in seks om je man tevreden te houden. En dat viel dus niet in goede aarde.

"De grootste misvatting over mij is dat ik voor gedwongen seks zou zijn. Ik heb door alle kritiek een nog dikkere olifantenhuid gekregen. Je leert omgaan met hoe het is om onverwacht in de verkeerde spotlight te staan. Maar ik kan er alleen maar van leren en heb juist nog meer zin om door te gaan. Het hoort erbij."

'Jamie Li over nieuw boek: "Ik heb al mijn verhalen zonder filter geschreven"'

 

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42748-jamie-li-als-ik-nog-geen-moeder-was-zou-ik-misschien-harder-zijn-gegaan"}