STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey bij FunX Latin: "DJ Snake had een tune met J. Balvin waar hij mij op wilde"

Bizzey bij FunX Latin: "DJ Snake had een tune met J. Balvin waar hij mij op wilde"

Dinsdag 9 juli 2019 - 16:21 uur

|

Door:

Milou

Wil je elke week op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Latin scene? Q-Bah en DJ Mickster brengen je in de podcast FunX Latin de nieuwste updates, interviews met grote namen en live mixes met de nieuwste tracks. Zo vertelde Bizzey in de eerste aflevering over zijn liefde voor reggaeton en het verzoekje dat hij kreeg van DJ Snake.

"DJ Snake had een tune met J. Balvin waar hij mij op wilde"

NIET INTERNATIONAAL 

Bizzey's Nederlandse reggaetonsound slaat ook internationaal aan, onder andere bij DJ Snake. "DJ Snake had een tune met J. Balvin waar hij mij op wilde, gewoon in het Nederlands!", vertelt hij. Helaas was Tyga hem voor, hij nam in dezelfde nacht nog een verse op en die is uiteindelijk op het eindresultaat - Loco Contigo - beland. Die hit gaat momenteel superhard, dus een beetje zuur was het wel voor Bizzey: "Het was meer een ego-ding, want ik wil niet meer internationaal. [...] Ik hoef echt niet meer te touren."

Alhoewel de FunX Artist of the Year regelmatig internationale aanvragen krijgt, heeft hij daar geen behoefte meer aan. Bizzey vertelt dat zijn focus nu ligt op de allergrootste worden. In Nederland, zodat hij wel gewoon zijn zoontje kan blijven zien.

"Ik heb het gevoel dat mensen - artiesten - mij zien als respectievelijk reggaetonmaker."

Steve Andreas in aflevering 2

Inmiddels staat ook de tweede aflevering van FunX Latin online. Daarin is dj Steve Andreas te gast, de man achter de track Pa'Lante met Alex Sensation, Anitta en Luis Fonsi. De clip scoorde in een week tien miljoen views, maar is binnen één dag geschreven!

FunX Latin luister je elke week via Funx.nl/podcasts, de FunX-app, Spotify of Apple Podcast. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42770-bizzey-bij-funx-latin-dj-snake-had-een-tune-met-j-balvin-waar-hij-mij-op-wilde"}