STER Advertentie
STER Advertentie

Latin Village was weer gaande: deze bezoekers genoten van de good vibes

Latin Village was weer gaande: deze bezoekers genoten van de good vibes

Zondag 18 augustus 2019 - 17:21 uur

|

Door:

Francesco

¡Arriba, arriba! Het was dit weekend weer tijd voor Latin Village en dat betekent natuurlijk maar één ding: ¡Fiesta! Maar wat vonden de bezoekers van de vibes op het festival? Je weet wel, las vibras. Alleen maar buenas vibras!

Alkan 

Weet je wat zo leuk is? Iedereen zei: 'Bro, je moet op zondag komen'. Maar ik moet maandag werken, dus kom ik op zaterdag. Kijk alsjeblieft naar het weer: het is gaande, dit hadden mensen niet verwacht en daardoor is het lit. Snap je? Qua artiesten support ik altijd D-Rashid en ik heb echt genoten van Frenna. 

alkan2

DANSGROEP "AIRES COLOMBIANOS"

"Dit is gewoon een van de beste Latin festivals. Ieder jaar weer. We treden zelf op en de sfeer is geweldig. Op zondag staan we ook op het podium met Quique. Hij is voor ons een van de beste artiesten én ook nog eens Colombiaans!" 

aires colombianos

DANIELLO 

"Waarom ik hier ben? Je ziet het zelf: er zijn mooie dames, de vibe is gezellig en er is goede muziek. Wat wil je nog meer? Latin Village is eigenlijk ook het enige festival dat ik ieder jaar meepak. Het is altijd gaande."

daniello2

DUDU & LUCAS 

"Met onze capoeira- en percussieband spelen en genieten we tegelijk van de sfeer." Dudu (links): "Dit is mijn elfde keer hier en het is ieder jaar weer beter. We komen op veel plekken, maar hier is de beste vibe van Nederland." 

dudu lucas capudrums 2 720

DAPHNE, ROXANNE EN SABINE 

"We genieten van de muziek en het optreden van Frenna was echt heel leuk. We hadden van tevoren niet echt naar de line-up gekeken en zagen nog toffe artiesten voor zondag. Volgend jaar beter!"

daphne roxanne sabine2

BRANDON

"Ik ben hier omdat het heel gezellig is en omdat ik hou van Spaanse muziek. De sfeer is heerlijk. En natuurlijk zijn er ook veel mooie meiden, haha."

brandon2

OLIVER 

"Ik hoor veel reggaeton en dat doet me goed, ik hou daarvan. Mijn roots liggen in El Salvador dus ik voel me hier gewoon helemaal thuis."

oliver2

Latin Karaokespel 

Omdat Latin Village helemaal om die Latin vibes draait, werd er nog met verschillende bezoekers een Latin karaokespel gespeeld. En dat ging zo: 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Ciara en Dennis zijn vertrokken, nieuwe storm komt eraan: Ellen

  • Syrische vader leert dochter om te lachen bij bominslagen