FunX

Temptations Quentin maakt track voor ex Channah: "Mijn liefde blijft"

foto: YouTube: Qim Sbb
  1. Newschevron right
  2. Temptations Quentin maakt track voor ex Channah: "Mijn liefde blijft"

Quentin is vooral bekend van zijn deelname aan Ex On The Beach en Temptation Island, maar de aanstaande vader is ook al een tijdje met muziek bezig. Maar, zegt hij zelf, vergelijk hem vooral niet met andere ex-deelnemers die na het programma nummers uitbrachten: "Ik maakte allang muziek. [...] Dat ik mee heb gedaan, pakt mooi uit, maar ik ben geen Lena of Fabiola!"

Agressief uiterlijk

Quentin, Artist of the Week van Jouw Stad Den Haag, laat weten al jaren in muziek zijn ei kwijt te kunnen. "Mijn uiterlijk is best agressief en ik heb een gesloten houding, maar ik ben best gevoelig." Waar hij normaal geen prater is, laat hij in zijn tracks zijn emoties zien. Zo ook in zijn nieuwste tune: Tonight met JM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Channah

Tonight gaat over ex Channah. Samen deden ze mee aan Temptation Island en dat verliep niet bepaald vlekkeloos. De relatie overleefde het programma niet en het stel verliet het programma vroegtijdig omdat Channah zwanger is. Hoe zit het nu eigenlijk tussen de twee? "Ze is mijn baby momma, die liefde voor haar zal altijd blijven. We zijn gewoon echt goede vrienden. We doen gewoon alles nog samen en wonen ook nog samen."

Ster advertentie
Ster advertentie