STER Advertentie
STER Advertentie

I Am Aisha is back en er komt nog veel meer vuur aan

I Am Aisha is back en er komt nog veel meer vuur aan

Woensdag 11 september 2019 - 13:07 uur

|

Door:

Francesco

I Am Aisha is weer terug met de heerlijke tune Body en was vandaag in the building in Start. De track die ze maakte samen met F1rstman is deze week de FunX DiXte en dan is het natuurlijk tijd om meer over deze collabo te vragen.

'I Am Aisha is back: "Ik heb nog meer dope tracks liggen, maar die komen in 2020"'

EP

Het duo heeft deze kapot lekkere tune net uitgebracht, maar er komt nog veel meer aan. Want de samenwerking tussen de twee smaakte uiteindelijk naar meer. 

"We hebben al veel samengewerkt op andere tracks en dat ging altijd goed. Eind 2018 hadden we 'Body' gemaakt, en nog een of twee schetsen, en toen dachten we: dit gaat best wel snel en goed, waarom maken we niet gewoon een EP samen?"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2020

Maar huh?! Body is dus al in 2018 gemaakt en wordt nu pas uitgebracht. Hoe is het om zo lang te moeten wachten op het uitbrengen van zo'n lekkere tune? Aisha: "Dat is met alle artiesten. De liedjes die je maakt komen soms vet laat uit. [...] Het is soms wel lastig, want zoals nu heb ik zoveel toffe nieuwe liedjes, maar ik moet gewoon wachten tot 2020." 

Internationale projecten

Inmiddels is I Am Aisha al een tijdje weg bij Top Notch en het was een tijdje wat stiller rondom haar. Had dat iets met haar vertrek te maken? "Nee, want toen ik daar nog wel zat was ik ook al stil", lacht ze. "Ik heb gewoon heel veel muziek gemaakt, omdat ik in een fase zat waarin ik een soort nieuwe prikkel nodig had ofzo. Ik heb toen samen met Drummakid een project gestart waarin ik negentig procent Engelstalig zing. En ik heb ook met veel buitenlandse artiesten en producers gewerkt. Dat is waar al mijn tijd naartoe ging." 

Aisha2

Exclusive Snippet 

Natuurlijk kan een artiest the building niet verlaten zonder eerst een spelletje te spelen. Dit keer werd het 5 seconden-spel gespeeld met I Am Aisha. Na de game kwam er nog iets heel exclusive, namelijk een snippet van een nieuwe track van I Am Aisha en F1rstman. Die hoor je vanaf minuut 2.43 in het onderstaande audiofragment. Go listen it! 

'I Am Aisha laat exclusive snippet van nieuwe track horen'

Populair op FunX.nl

  • Hartbrekend: Speler scoort en vertelt teamgenoot dat zijn vader net overleden is

  • Rihanna gebruikt Cho, Spanker en Stefflon Don-tune in Savage x Fenty-show

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Jennifer Lopez steelt Versace-show in haar beroemde groene Grammy-jurk