STER Advertentie
STER Advertentie

Qucee maakt filmdebuut: "Ik nam pas een dag eerder mijn tekst door, dat was fucked up"

Qucee maakt filmdebuut: "Ik nam pas een dag eerder mijn tekst door, dat was fucked up"
YouTube: Qucee

Woensdag 25 september 2019 - 13:23 uur

|

Door:

Francesco

Jawel papa! Van YouTuber naar filmster op het witte doek. Vanaf vandaag zie je Qucee in de bios shinen, want hij speelt in de movie Misfit 2. Zijn rol? De host van een talentenjacht. Een rol waarvan hij dacht dat ie easy zou zijn met zijn presentatieskills, máár het was soms iets pittiger dan verwacht. Hij vertelde er alles over in Start met Fernando

'Qucee over filmdebuut: "Ik nam pas een dag eerder mijn tekst door, dat was fucked up"'

Volgende stap?

Je bent gewend Qucee te zien in zijn YouTube-video's, maar wordt de filmwereld nu zijn volgende stap? Qucee:"Ik weet niet of het een next move is, maar ik vond het wel echt leuk om te doen. Ik vond het wel flex dat ik in deze film echt mezelf mocht zijn. Als host mocht ik mijn eigen woorden erin gooien, dus je hoort gewoon: 'Jawel papa!' en dat soort dingen, haha." 

Onderschat 

Presenteren is voor Qucee niets nieuws, het is voor hem part of the job. Daarom dacht hij dat deze rol als host easy zou zijn met zijn presentatieskills, maar dat had hij dus een beetje onderschat. Hij kwam erachter wat voor kunst het acteren is. "Ik heb best wel een fout gemaakt, omdat ik na het krijgen van mijn tekst dacht dat dit weer zo'n presenteerklus was. Dus ik had misschien een dag van tevoren die tekst doorgenomen. Dat was fucked up, haha!"  Het ging soms zelf zo ver dat hij gedist werd door kinderen die aanwezig waren als figuranten. Hij vertelt lachend:

"Een keer had ik een lange draaidag en ik was pas als een van de laatsten aan de beurt. Er waren ook heel veel figuranten, vooral kids die al vanaf de ochtend bezig waren. Dus soms maakte ik een fout en moest ik opnieuw. Dan hoorde ik een kind zeggen van: 'Zo, heb jij je tekst wel geleerd?'"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaker?

Het acteren is uiteindelijk in de smaak gevallen, dus gaan we Qucee nu vaker op het witte doek zien of niet?

"Ik zeg je eerlijk, ik vind het allemaal nog een beetje eng ofzo. Vooral omdat ik denk dat acteren niet echt een van me beste skills is. [...] Misschien moet ik een paar lessen volgen. [...] Weet je waarom ik die film écht gedaan heb? Dan kan ik mijn dochter meenemen om haar te laten zien dat papa in de bios te zien is."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Hier zit toch geen zand'-meisje doet verhaal na 14 jaar: "Ik leef niet onder een brug"

  • Alle vier agenten betrokken bij dodelijke arrestatie George Floyd aangeklaagd

  • Tiener (16) krijgt emotioneel verzoek van man (31): "Verzin een betere aanpak"

  • Tomy Holten overleed een uur na arrestatie: waarom hoorden we hier zo weinig over?

  • Dochter (6) van George Floyd weet niet dat hij is overleden door politiegeweld

  • Surinaamse coronawoordvoerder Danielle Veira gaat weer viral: "Help jezelf"