STER Advertentie
STER Advertentie

Jamie Li in De Lobi Lounge: "Ik raak opgewonden als ik denk dat hij iets met een andere vrouw doet"

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:25 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schrijver en YouTuber Jamie Li schuift deze week aan in De Lobi Lounge met DJ WefYuki en FunX-host Vanessa. De auteur van de spraakmakende boeken Sexy, but tired. But sexy en No Filter, heeft al zestien jaar een relatie. In de FunX-talkshow vertelt ze hoe ze is veranderd van een jaloerse chick in een vrouw die opgewonden raakt van het idee dat haar vriend het met een ander doet. Ook gaat het over badboys, badgirls en seks hebben terwijl je eigenlijk helemaal niet wilt.

Sexy moment

In al die jaren is het stel twee keer uit elkaar gegaan voor een periode van een half jaar. In die periode heeft Jamie-Li rondgesnuffeld, maar ze ontdekte "pas vet laat" dat haar vriend in die tijd ook niet stil had gezeten. "Ik zei jaren later dat ik nog steeds dacht dat er met een bepaald meisje iets tussen hun was gebeurd. Toen kwam het naar boven. We lagen op dat moment in bed en dat was wel een sexy moment, terwijl hij dacht dat ik zou flippen. Ik dacht juist: Tell me more."

Opgewonden raken van hem met een ander

Al snel blijkt dat Jamie-Li niet de moeilijkste is in een relatie: "Stel dat hij een beetje met een ander zou DM'en, dat zou ik niet erg vinden." Het idee dat hij seks heeft met een ander, maakt zelfs bepaalde gevoelens bij haar los: "Ik raak er opgewonden van als ik denk dat hij iets met een andere vrouw doet, maar als het echt zou gebeuren dan zou ik huilen in een hoekje." Zelf zou ze daar overigens nooit aan meedoen: "Ik visualiseer weleens een trio, maar dat wil ik dus echt niet."

STEL JE VRAAG

In De Lobi Lounge worden alle grappige, eerlijke, leerzame en misschien wel gênante vragen over liefde en seks behandeld. Heb jij nog vragen? Dan kan je die altijd insturen via het onderstaande formulier.

Vul je naam in
Invalid Input
Vul je e-mailadres in
Vul motivatie in
Door dit formulier in te vullen geef je FunX akkoord om contact met je op te nemen. FunX verwerkt persoonlijke gegevens volgens de regels die zijn vastgelegd in de privacyverklaring van de NPO.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Qucee opnieuw vader geworden

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Witte Huis afgesloten na grote protesten in Washington

  • Wie is Karen en waarom is ze zo'n populaire meme geworden?

  • Huurprijzen blijven ondanks corona flink stijgen