FunX

Verbazende performances en dikke bars bij tweede ronde van FunX Talent: Rap

foto: YouTube: FunX Gemist
  1. Newschevron right
  2. Verbazende performances en dikke bars bij tweede ronde van FunX Talent: Rap

Er was heel wat vuur aanwezig tijdens deze tweede ronde van FunX Talent: Rap. En ook al werd het de talenten in deze tweede ronde een stukje moeilijker gemaakt, ze kwamen nóg harder dan in de eerste ronde. De opdracht was om een performce te geven waar tussen de 32 en 64 bars inzitten. De rappers die het tegen elkaar opnamen waren Makar, Rich Yorke, Niva en Sebio. HoofdjurylidMani was er weer om zijn oordeel te geven en hij werd bijgestaan door Vic9 en Kingsize. Aan hen de taak om te beslissen wie de dikste bars heeft neergezet én wie er naar huis moest...

NIVA

In de vorige ronde was Niva de beste en ook deze keer liet ze zien dat ze heel wat in huis heeft. Door haar leipe bars werd ze namelijk weer eerste. Ze kreeg een 7,5, waardoor haar gemiddelde na deze sessie ook een 7,5 wordt. Vic9: "Jammer dat je op een gegeven moment wegslipte, als je het gewoon in een keer had gedaan, dan had je waarschijnlijk een nog beter cijfer gekregen. Er is nog werk aan de winkel, maar nog steeds echt goed."

Makar

Makar kwam met zware bars tijdens deze ronde en de jury was dan ook zeker onder de indruk. De rapper kreeg in deze ronde een 7,5, waardoor zijn gemiddelde nu een 6,8 is. Kingsize: "Je was gewoon stabiel, je kwam sterk over. Je kende je tekst goed en je was zelfverzekerd. Denk volgende keer alleen wat meer aan de afwisseling, aan de flow een beetje veranderen tussen de bars door."

SEBIO

Sebio heeft duidelijk een eigen stijl en ook deze keer kwam hij met een rustige, maar ook zeker een dikke flow. De jury vond dat hij bij deze sessie harder kwam dan in de eerste ronde, maar hij is wel op de derde plaats geëindigd. Mani: "Je kwam sowieso harder dan in de eerste keer, en dit is wat het nu is."

Rich Yorke

Rich Yorke voldeed aan de opdracht en zat dan ook goed in de flow. Helaas was er een keerpunt en kreeg de rapper aan het eind van zijn sessie een blackout. Dat zorgde ervoor dat hij als laatste is geëindigd en als eerste de groep moet verlaten. Mani: "Je bent hard en ik weet dat je het hebt, maar vandaag ben je gewoon geslipt. We hebben je nog een kans gegeven om het goed te doen en toen heb je het ook niet goed kunnen doen." Vic9: "Het is ook voorbereiding, je moet je tekst gewoon weten."

Jury-oordeel

Check hier het jury-oordeel om te zien wat Mani, Vic9 en Kingsize nog meer te zeggen hadden over de barz die werden gegooid.

Volgende week komen Buikje, Jizzle, Ezzie en Shock Elias hun tracks performen in de FunX-studio. Als je benieuwd bent met wat voor vuur zij komen, luister zondagavond dan naar FunX Talent van 19.00 tot 21.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie