FunX

Famke Louise ready voor uitverkocht Paradiso: "Het wordt over the top en heftig"

foto: YouTube: FamkeLouise
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise ready voor uitverkocht Paradiso: "Het wordt over the top en heftig"

Powerchick Famke Louise doet zaterdag haar eerste soloshow in Paradiso en die is gewoon keihard uitverkocht! Ze belooft in Start met Fernando dat het een gekke show gaat worden. De twee spraken ook nog over haar nieuwe track Powerman.

SHINEN IN PARADISO

Welke artiest wil er nou niet een eigen show geven in Paradiso? Famke stond er vaker als gast bij andere artiesten die daar optraden, maar nu is het haar tijd om te shinen. Famke: "Ik ben zo ontzettend blij. Het is altijd een soort droom geweest voor mij om daar te staan." En ze verzekert Fernando dat het een zieke show gaat worden.

"Ik zou Famke Louise niet zijn als het niet over the top zou zijn. Ik denk dat je meer kunt verwachten dan je denkt. Het wordt echt heftig."

POWERWOMAN

Famke bracht deze week ook haar nieuwe track Powerwoman uit. Maar wanneer is iemand volgens Famke een echte powervrouw? Famke:"Wanneer een vrouw gewoon altijd voor zichzelf kiest. Dat niks haar kan beïnvloeden en laten stoppen met datgene waar zij voor wil gaan. Dat maakt iemand wel echt een powervrouw, vind ik."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie