STER Advertentie
STER Advertentie

FunX-luisteraar Vanessa in tranen na onverwachte uitnodiging Fernando

Woensdag 4 december 2019 - 15:52 uur

|

Door:

Francesco

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een mooi good vibes-momentje vandaag in Start met Fernando. FunX-luisteraar Vanessa vertelde over haar struggles als single mom en hoe zwaar haar zoontje het heeft zonder vader. Fernando raakte ontroerd door dit verhaal en besloot Vanessa en haar zoontje onverwacht en spontaan te verrassen. 

Huilbuien

De vader van Vanessa's 9-jarige zoontje maakte de beslissing om geen deel uit te maken van haar zoons leven. Vanessa vertelt hoeveel last haar kleine daarvan heeft:  

“Mijn zoontje heeft ontzettend vaak huilbuien. Hij vraagt zich dan af waar zijn vader is en waarom hij niet van hem houdt. Ik blijf hem dan steeds uitleggen dat het niet aan hem ligt en dat het een keuze is die zijn vader gemaakt heeft, volwassenen maken ook wel eens fouten. Helaas kan ik een hele familie die hij mist niet in mijn eentje opvullen. Ik heb er dagelijks verdriet van, omdat ik weet dat mijn kind lijdt en ik kan het niet oplossen voor hem.”

Tranen van dankbaarheid

Fernando leefde erg mee met de situatie en nodigde Vanessa en haar zoontje onverwachts uit voor het speciale Good Vibes Dinner. Vanessa kon haar tranen van dankbaarheid niet inhouden en zo ontstond er opeens een mooie en oprechte good vibe. Je weet: Good vibes only! 

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel