STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey over zijn confronterende docu-serie: "Ik heb het echt onderschat!"

Bizzey over zijn confronterende docu-serie: "Ik heb het echt onderschat!"

Vrijdag 6 december 2019 - 12:52 uur

|

Door:

Milou

Vanaf vandaag kun je een intiem kijkje krijgen in het intense leven van Bizzey. Videoland heeft namelijk een driedelige docuserie over de artiest uitgebracht. Bij Start met Fernando vertelde Bizzey vanmorgen hoe lastig hij het vond om die beelden van zichzelf terug te kijken: "Ik heb het echt onderschat!"

Confronterend

De beelden van de docu-serie gaan terug naar 2016, toen Bizzey net stopte met Yellow Claw, en laten verder een drukke periode in zijn leven zien vol tours en grote shows. "Je privé verdwijnt dan eigenlijk een beetje en je wordt echt geleefd. Die periode is vastgelegd en toen had ik niet altijd mijn beste dag natuurlijk." En die slechte dagen vond hij confronterend om terug te zien op beeld. "Ik vond het wel vervelend."

"Ik laat me veel meeslepen. Ik verdrink mezelf in m'n projecten. Dat deed ik met Yellow Claw en dat herhaalt zich nu eigenlijk."

SUPER EMO

Bij Bizzey denk je al snel aan het beeld dat zijn videoclips van hem schetsen: zingend over geld en chicks. De docu laat echter ook een andere kant van zijn leven als artiest zien. "Eigenlijk ben ik een super emo guy. Daaruit haal ik veel inspiratie, maar daardoor ben ik ook m'n grootste vijand", vertelt hij Fernando. "Als het even tegenzit, denk ik gelijk: fuck it en laat alles maar." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Famke Louise

Bizzey legt Fernando uit dat de docu tot stand is gekomen naar aanleiding van de Videoland-docu over Famke Louise. De makers wilden een soort vervolg maken, om ook zijn kant van het verhaal als ex-manager te belichten. "Toen kwamen ze erachter wat ik allemaal deed en vonden ze het interessant om mij te gaan volgen. Als Bizzey én als Leo."

In de docu over Famke kwam Bizzey over als een best wel strenge guy. Toch vertelt hij achteraf megaveel dm's te hebben gehad van mensen die door hem gemanaged willen worden. "Maar in deze nieuwe docu kan je zien hoe streng ik eigenlijk ook voor mezelf ben en dat dat ook zwaar is, net zoals Famke het daar zwaar bij had." Ondanks de breuk op zakelijk vlak zijn de twee artiesten trouwens gewoon cool met elkaar. "Ik gun haar de wereld", aldus Bizzey.

Eyeopener 

Het terugkijken van de beelden heeft Bizzey wel wat nieuwe inzichten gegeven. "Het is wel een eyeopener. Moet ik wel altijd zó streng zijn?" Maar dat is lastig voor iemand die zichzelf een enorme controlfreak noemt. "Als het niet gaat zoals in mijn hoofd, vind ik dat heel moeilijk." Toch zal hij af en toe een stapje terug moeten doen. Zo belandde hij onlangs in het ziekenhuis wegens een ontstoken hartzak. Daarvoor zit hij nog aan de medicijnen, maar inmiddels gaat het goed met Bizzey. "Ik doe wel ietsje rustiger aan. M'n agenda is minder vol en ik doe meer de dingen die ik echt leuk vind."

Lees ook: Bizzey in ziekenhuis beland na hartsteken door ontstoken hartzak

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Kanye West waarschuwt voor coronabestrijding: 'Ze willen chips in ons stoppen!'

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"

  • Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

  • Usain Bolt deelt opvallende naam en superschattige foto's van dochtertje