STER Advertentie
STER Advertentie

Eva Cleven over haar finaleplek: "Ik heb geen moment gedacht aan opgeven"

Eva Cleven over haar finaleplek: "Ik heb geen moment gedacht aan opgeven"
RTL

Dinsdag 10 december 2019 - 11:43 uur

|

Door:

Elize

Eva Cleven is een van de finalisten van Expeditie Robinson 2019"Eindelijk mag ik het zeggen!", zegt ze opgelucht in Turn Up! "Dat is wel fijn hé!" 

Avontuur

Eva wordt momenteel overspoeld met leuke berichtjes: "Het is één groot feest in mijn DM!" Gelukkig heeft ze nog wel even de tijd om te bellen met Giorgio en Vanessa. Want hoe is het nou om in de finale van Expeditie Robinson te staan? "Het is best wel een avontuur dat je meemaakt", vertelt Eva, die al maandenlang wist dat ze finalist was, maar tegen niemand iets mocht zeggen. "Dat is een hele rare realiteit waar je dan in zit. Je weet dat je het zover geschopt hebt, maar je kunt er nog niks over zeggen."

Sadistische proef

Er is geen twijfel over mogelijk dat Eva haar plek in de finale dubbel en dwars verdiend heeft. Ze verzekerde haar finaleplek door in de eerste halve finale maar liefst zestien minuten in een zithouding te blijven zitten. En dat was niet makkelijk. "Ik had dat nog nooit gedaan." Eva belandde in een staat van trance om het vol te kunnen houden. "Ik was niet helemaal meer daar. Het was zo pijnlijk en het duurde zo lang. Het was een bizarre, sadistische proef!"

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Moeite

In totaal heeft Eva 31 dagen op het eiland doorgebracht. Het enige waar ze veel moeite mee had, was dat ze in die weken niet zelf kon bepalen wat ze deed. "Er wordt bepaald wanneer je een proef doet of wanneer je moet slapen. Daar moest ik heel erg aan wennen en ik was er aan het eind heel erg klaar mee." Aan opgeven heeft ze nooit gedacht. "Je maakt dit maar een keer in je leven mee."

Finale

Aanstaande zondag zal duidelijk worden of Eva de winnaar is van Expeditie Robinson. Het belooft een hele spannende aflevering te worden. "En het is een proef... O my God mensen!" 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • Rutte niet blij met voetbalsupporters: "Gewoon je bek houden"

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'